Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mi jadni nemamo ni drzavu ni predsjednika
sta je cudno tu ? predsjednici svake drzave su uglavnom na vaznim utakmicama...
A tek kad dodik bude ovako navijao za svoju drzavu pa rasiri ruke tesko da stane na fotografiju.
Ova zena je tolika hodajuca sramota za Hrvatsku. Ne znam kako mogu da je vole.
@satnik, prvo radi raznih gafova koje je imala pri susretima i slikanju sa svjetskim celnicima, a zatim i za ponasanje koje ne dolici jednoj dami i predsjednici kao sto je grljenje polugolih igraca. U mnogim momentima izgleda kao dobrostojeca milfica zeljna paznje i ku*ca.
Sta ce jadna pored kilava muza vrca medju navijacima nebi li joj ga neko UĆERO
Covic svrsava u Vili od 5 miliona eura
Kazu da se u studentskim danima prcila u obje rupe
Kad napune 50 godina starosti, ljudima je vrijeme da se povuku sa odgovornih funkcija i gravitiraju ka iscekivanju penzije, sve drugo je kurtoazija prema takvim tipovima, posebno ako su u pitanju zene.
Je li i ona koji gol primila.
Ne znam jesam li ikada vidjela lidera zemlje koji je vatreniji navijac ekipe svoje zemlje...simpa je sto se toga tice...
poslije utakmice je u lozi primila Kurca