Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
FK 毛泽东 :)
Prosu kahvu radi tebe jarane moj hahahaa
@gradimir; dobar dobar, smiji te se i cirkuzajte, al kad vam prodaju 6
HAHA JOŠ VAM FALI BRUCE LEE!!
Naježim se kad u tekstu novinara pročitam ono "gosp."
Cuj Bord Direktora, kao da vodite Google a ne fudbalski klub. Gdje se puno ljudi vrti vece su sanse za malverzacije. Klub treba da ima predsjednika, sportskog direktora, PR i Sales menadzera i to je to. Kakav Bord direktora....to je smijesno za nase klubove....
Tip dolazi iz Cardifa da posloži kockice na mjesto. Još koje pitanje?
Došao da ispita manjak Pavlovicevih suteva na gol
...i Tan je s Vratnika?? i koje ba kockice, jeste vi Legoland ili fk?? a Cardiff je bio premijerligaš dok nije doš'o Tan, sad su bliže ispadanju iz druge lige nego povratku u PL. Imaš li još neki glup komentar??
Bord direktora? Valjda upravni odbor. Postoji taj termin i u nasem jeziku.
Steta sto ovaj uzoran klub i ponos BiH ode u ruke jednog jeftinog azijskog tajkuna
E sad ste u dreku 😀
Znaci sad im klubom vedre i oblace: tri maleijca/kineza: Vincent Tan, Ken Choo i Derek Chin bugarin Valentin Ilievski dva bosanca: Sabrina Buljubasic i Anela Potura hahaha
Derek Chin, haver iz škole Tanovog malog, iz stare sarajevske porodice, prvi komšija Dine Merlina.
...činovi su stara begovska obitelj svratnika. umene amidže pradedo snjegovim pradedom povazdan divanio niž bijele tabije, birvaktile.
Bilo bi korektno da izadjete u javnost sa opsirnijim izvjestajem. Raja je nevozna i svjesna da cemo se boriti samo za kup a ne za titulu. Ova je godina vec za zaborav sa ovim kadrom. Nas zanima kako ce se ovo manifestovati na sportski segment, prekipice nam kunemo vam se bas smo tanki sa zivcima a sinoc se to osjetilo.
@ZlatnaDolina 100%
Koliko je tačno ovaj kinez investir'o u klub? Ko je vlasnik stadiona? @BordoDNK daj nam objasni malo ovu situaciju.
@Velez4za Vlasnik je drzava.Sta si ti mislio da ste vi hahhahha
Divovi...
ima li sarajlija u uporavi
ima li focaka kod vas?
ima
PRIKAŽI ODGOVORE (2)