Nogomet
128

Van Persie: Uvijek ću biti Topnik

Totalsport
Robin van Persie (Foto: Arhiv/AFP)
Robin van Persie (Foto: Arhiv/AFP)
Arsenalov kapiten Robin van Persie (28) bio je opušten po pitanju svoje budućnosti pnakon primanja nagrade za najboljeg premierligaškog nogometaša godine u izboru Udruženja engleskih nogometnih novinara (FWA).

Ove je sezone Van Persie zabio za Topnike 35 golova u svim takmičenjima, od čega 28 u Premiershipu, čiji je najbolji strijelac.

Aktealni ugovor Holanđanina a s Arsenalom istječe na ljeto sljedeće godine i Van Persie nije mogao izbjeći pitanje o produženju.

"Još nismo odredili datum za pregovore o produženju, ali imamo ih u planu. Sastat ću se sa šefom (Arsene Wenger, op.a.), kao što smo to činili i prije, ali ćemo sada razgovarati o mojoj budućnosti i puno drugih stvari. Arsenal je nevjerovatan klub i Arsenal je razlog zašto sam postao igrač kakav sam danas. Kada sam stigao u ovaj klub to je za mene bilo ostvarenje sna",komentirao je Van Persie.

  • Kada pitate nekoga kao što je Robert Pires kako se osjeća, on će vam reći "osjećam se kao topnik". A što god se dogodilo sa mnom i ja ću se uvijek osjećati kao "topnik" - poentirao je nekadašnji napadač Feyenoorda.