Žal za propustima protiv Reala
0
Van Persie: Trebao sam iskoristiti bar jednu šansu
Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sta je trebo ostati u arsenalu, nebi nikad nista osvojio sa njim. momku je 29 hoce da osvoji jos nesto do kraja karijere. na vrhuncu je karijere i treba da se zajebaje sa wilshirom i podolskim. nije budala
@ dado Nemoj biti smijesan bolan. Na svakoj utkmici Arsenala se cuje pjesma posvecena Arsenenu Wengeru. Kad si neupucen, nemoj pisati. To sto neki glasni pojedinci, placenici od Ushmanova, traze odlazak - to je glupost i oni su manjina.
In Arsen we trust :D Ja mislim da su i najvjerniji prestali to pisati,pa covjek vam zadnjih 7-8 godina nista nije donio.Van Persi i nije bio za Arsenal,on je za 4 klase bolji od svakog tamo igraca i zbog toga je dosao u 4 klase bolji klub ;)
JESTE OSTO BI U ARSENALU DA JE UZEO BILO KAKAV TROFEJ ALI POSTO SE NEIGRA ZA PARE NEGO ZA TROFEJE NEKA GA U UNITEDU !! GLORY GLORY MAN UNITED!!
United je imao bolje sanse ,pustili su incjativu Realu,sto je i logicno,sudija je svirao kraj 10 sekudni do kraja a korner za Manchester . Faul nad Evrom i crveni karton ni to nije vidio,kod gola Ronalda prije toga je lopta Ozilu izasla van igralista ali ni to nije vidio ,ali misljenja sam da ce Manchester dobiti Real i da su ekipa koja ima dusu,koja ima sve ono sto Real nema ! Inace volim Juventus ;)
trebo si sine, pade na kladionici zbog tebe, a petobu ulozi
E pa buraz moj nije ti ovo prosjecni engleski klub ovo je eliki Real takvi timova nema u Engleskoj zato im i ne mozes nista!
Ovaj tip je fantastican! Prelijep, prezgodan, joj dugo nisam vidjela ovakvu ljepotu, morala sam ovo reci! mmmmmmmmmm
utakmica je bila dobra samo da se manchester nije branio,al tako bih primili bruku golova igrali ljudi na rezultat,nece valjda i u manchesteru braniti da imamo sta gledati:D
Va Persie je odličan igrač. Ali nije neki čovjek. Nije trebao otići na ovakav način iz Arsenala, još u Manchester Utd. Ispao je šupčina velika, mrzit ću ga, ali mu se mora zahvalit na svim golovima i svemu dobrome što je donio Arsenalu. Još uvijek žalim za njim, no vrijeme ide dalje. Da je šupak, jeste i to veliki.
Ma znao je Mr. Wenger o kakvom se promasaju od igraca radi. Zabija dosta, ali ga nikada nema kad je najpotrebnije. http://www.youtube.com/watch?v=o0IGvPzu7no http://www.youtube.com/watch?v=kEB-ecImklo http://www.youtube.com/watch?v=TiCVacVZDmE Nek ode u Napoli, Atletico ili Montpellier pa nek zabije 30 golova. IN ARSEN WE TRUST !!!
lafo privrzenost klubu.. arsenal mu sve da a on ode za malo vecu platu ccccc..... fukara ostaje fukara
robine, pa nisi messi