Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Srećom nikada nisam imao velikih problema s povredama". Ma da, a dok su u Arsenalu vjerovali u tebe i cekali te, jer zbog POVREDA nisi igrao, to si zaboravio. Odma si poletio za parama, a mogo si biti veliko ima kluba. od svih igraca koji su otisli iz arsenala persi me je najvise razocarao.
joj kad vidim da zensko komentarise nesto o fudbalu... I nije poletio za parama, nego za trofejima.
Čuj parama haha
To sto si pola karijere proveo u bolnici dok te Wenger strpljivo cekao to nista... Nikad ti neces biti kao Gigs.
A vidim, polako i sijede dobijaš kao on :) Mogao bi ti igrati još 10 godina ;)
do jucer je govorio kako mu je idol denis berkamp.kako dodje u ovi klub,dobije i novog idola...
Bice dobro ako izdrzis i pet, al' ja te za par godina vidim u nekom bogatom klubu sa izrazito velikom platom, gdje ces landarat kitom i nonsalanto privoditi karijeru kraju
Dobro to, ajde jos da procitam sta je Balle doruckovao pa da na miru zaspem...
Zar već ima 30 godina....