Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nesimpatican stvor.
Hm. ...dobio odrjesenu vrecu para, kupovobsta je htio i opet nista nije napravio ivsad mu kao klub kriv.
Suti puharu..niko te nece
Jedino sto je zanimljivo uradio u Unitedu je ono simuliranje i bacanje haha
Ee moj covjece iz zemlje cvjeca, tebi se moze radovati povratku u Eng jedino nas A.Begovic..
Jedno mu se mora priznati. Ko zna da li Rashford ili Lindgren ikada zaigrali za United da im Van Gaal nije pruzio sansu. Isto tako Martial je njegova kupovina.
@Sicilijanac Ne znam bas. Prepoznati talenat je talenat sam po sebi. Mourinho je poznat po tome sto ne pruza sanse talentima, tako da ih Van Gaal nije stavio, Mourinho ne bi ni znao da igraju u maldjim kategorijama. Tako je bilo i drugim klubovima gdje je Van Gaal radio. Otkrio je Mullera na primjer u Bayernu.
Van Gal bi mogao s nekim engleskim klubom bez zvijezda, i gdje moze da da sansu mladim igracima da napravi uspjeh. Gdje ima puno para i gdje se radi sa velikim zvjezdama, tu mu nije mjesto.
Osjecaj za realnost mu nikad nije bila jaca strana.
hahahhaha,ja koji je ovo ublehas i neznalica !!
@belfast a ti si strucnjak,za tebe se zna u dvije kuce a za njega pila planete
Pa koga bi vodio. Mislim da bi jedino mogao zamijeniti Contea i Wengera. Conte svako malo govori da je nezadovoljan i koketira sa italijom, a Wengeru se više nego ikad trese stolica.
Hahaha gdje ces trenirati unitedshitbus, odvratni stvorovi zajedno sa vozacem busa u klubu xd
TI si jarane dobio otkaz u unitedu jer trener tvojih mogucnosti mora da ima dobre rezultate kakve ti nisi imao... Nisu lige prvaka vidjeli ocima dok je ovaj lik bio tamo i jos se cudi sto je dobio otkaz :D
@Tz_Boy Koliko se sjecam, Man.Utd je ispao od Wolfsburga u CL za vrijeme Van Gaala. Za vrijeme Mourinha zavrsili su na 5. mestu, te ligu prvaka izborili kroz evropa ligu.
Koja dijabola??!!Svi se sjećate Uniteda pod njegovom palicom??!!Alex je ipak Alex jedan jedini je Fergi??!!
@Ludjo84AP Dijabola? Sta znaci ako je neka osoba dijabola?
murinho je najveca greska uniteda u posljednih 10 god
mislim, čojek je u pravu... ne volim ga, nije mi ni murinjo nešto drag (ali mi je draži od ovog holanđanina)... ali čojek je u pravu... united velike utakmice igra kao juventus iz catanaccio perioda... a, ono što je najgore, za razliku od tadašnjeg juventusa, united velike utakmice gubi.