Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bolje da Van Gaal ode
Lucio Demichelis van bommel + van buyten su davno trebali otici,Nikada nisu imali kvalitet za Bayern. Da u finalu LP nije igrao retard Van buyten,bayern nikad ne bi izgubio.A isti je i Demichelis!
bolji nemanja supic...
van gaal je izjavio ako se kraft ne zeli \"natjecati\" za mjesto prvog gomana onda mora otici nije rekao ako neuer dodje da mora otici... svaka cast na njegovim odbranama u zadnjoj tekmi...
Sta vam je. Gledate li vi uopste fudbal. Osim sto niko nema toliki procenat odbranjenih lopti pri sutu na gol jos lik i zna ispucati i kontre stvoriti. Zna Feliks zasto ga ne zeli prodati. Nije ni lako postati reprezentativac Njemacke postati. Pogotvo golman, imaju uvijek po tri cetiri jaka golmana. Nek se Kraft jos dokaze do kraja ljeta. Svaka mu cast i vjerovatno je spasio ekipu od bar dva gola ali je to Neuer i za reprezentaciju ucinio mnogo puta, a vala i za klub skoro 100 put.
cuj bolji kraft od neuera hehehehehehehhehe hehehhehehehe vi ste bas veliki poznavatalji fudbala nema sta :D prvo gledali ste momka jednu utakmicu , uostalom toliko je branio i odma bolji je kraft eehheheheheh kakvi kreteni
Ne svidja mi se ovo... Neuer smotanko
bolji je kraft od neuera..
ma kao da se van gal tu sta pita... zna se ko je tu gazda a to je Kajzer neponovljivi... ti van gal pri koliko hoces, ali decko ostaje na golu, garantujem.
Rene Adler...
Od kako je Louis Van Gaal došao na Allianz-Arenu, Bayern je ostao bez Lucia, Demichelisa, Van Bommela. Ko je slijedeći?