Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bas me zanima od cega mu je potreban odmor. ekipa vrh, ne trci, ne posti, kaze im prije tekme sretno momci i to je to
Louis Van Gaal je autoritet koji se danas rijetko moze naci medju trenerima, disciplina, rad, taktika, samuvjerenost, uvijek je jasan, uvijek kaze ono sto misli, obozava da otkriva nove igrace koji ce nosit igru nekog tima, u Bayenu je on otkrio Thomasa Mullera, Davida Alabu, Badstubera i druge, u Barci je on upravo pruzio priliku Xaviu i Inesiti da zaigraju u prvom timu bukavlno kao tinedjeri, u Ajaxu je on otkrio Seedorfa, Davidsa i druge, jedan od najboljih trenera ikada koji nije dovoljno odlikovan od strane međunarodnih organizacija za svoj izvrstan rad samo zbog toga sto je uvijek govorio istinu i nikad se nikome nije uvlacio, United je dobio pravog trenera!!
Aha, tako su govorili i za Moyesa, zvali ga "Choosen one", a onda se navijaci drugih klubova sprdali sa njima. Moze luzerima iz Man Utd doci licno Mourinho, djaba kad su luzeri i dalje ce biti nakantani kao majmuni. I Ferguson je gubio na Old Traffordu 1:6 i ovaj ce luzer. Nebitno ko sjedi na klupi, nema ko igrati kad su sve luzeri.
@ramton je li tebe neko nesto pitao mozda, mene ne zanima ni Moyes ni United a ni tvoje misljenje, nego u komentaru sam iznio rezultate rada Van Gaala do sada i mislim da ni u Unitedu nece radit los posao, toliko!
Prave od njega "boga" kao i od Moyesa, a onda kad bude primao po pet komada od Man Citija, onda ce opet reci kriv trener.
ebo li te Man City umjetni klub bez historije,bez respekta