Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mourinho je mala maca za ovoga sto se tice svega
Ne vidim po cemu osim da je trener duze vrijeme. Rezultati su mu nista specijalno, cak sta vise Mourinhovi rezultati su daleko impresivniji.
Dobio je Mourinho konkurenciju, ovaj lik je nabrija do neba :D
Ne znam kako ga ti zamisljas, ali ne mislim bukvalno da nije znao trcat. Ne trebas sve bukvalno da shvatas. Uglavnom, sad je Muller jedn od najboljih igraca na svijetu i kao sto sam rekao, Bayerna nemogu zamisliti bez njega.
Kako god moraće kupovat, s ovim rosterom ne može puno.
Ovaj ce da pravi belaj u EPL,sjecam se dok je u Bayernu bio ili je sve po njegovom ili nikako to zna biti dobro ali nekad i lose ali dao je priliku Alabi i Kroos-u kad je bilo najpotrebnije i hvala mu na tome i nadam se da ce ocitati lekciju ostalim u Engleskoj a Mou ce se sad sakriti u misiju rupu.
slazem se da je pogodio sa alabom, milerom, krosom i badstuberom, ali je toliko promasio sa branfajdom (ako se tako zvao onaj defanzivac) i kraftom da je to tesko opisati. svakako ce biti zanimljivo gledati utd sa njim
van gaal je vodio jednu od najbolji momčadi ikad. ajax 1995
Uh kad se sjetim te ekipe jos kao dijete. Van Der Sar, Kluivert, braca De Boer, Davids, Seedorf, Kanu, Rijkaard, Reiziger.... Uffffffff
murinjo i van gal su tipovi slicnog mentaliteta,zajedno su radili ubarci,tadko da se moze reci da je murinjo izdanak gala i kaljen pod njegovom palicom
Zaradite poštenim putem na kladionici. Kladjenje je kao boksacki mec. To je dugotrajan proces u kojem se ne gledaju usponi i padovi vec suceva odluka nakon 12. runde! Mi smo tu za vas da svaki taj mec pretvorimo u pobjedu! Ekspertni tim koji zna sto je kladjenje u punom smislu rijeci. Mi smo drukciji, mi smo diverzijalci. Pogledajte blog i ostvarujte s nama pobjede! Stranica: www . diverzijalac . blogspot . com (upišite spojeno) E-Mail Kontakt: diverzijalac @ gmail . com (upišite spojeno)
Imaš li da mi posudiš 100 maraka do septembra drug? Vidim dobro ide para na guzove.
Doveli su ovog ublehasa da spasi Bayern pa ih je skoro unistio. Jadan ManU...navuci ce im hrpu losih holandjana...kao sto je napravio svuda gdje je radio...
losih holandjana? na koga mislis? robben? van bommel?
Nisu oni njega doveli da spasi bayern, nego da ponovo poslozi klub. Najodgovorniji je za to sto je bayern promjenio svoj sistem igre sa 4-4-2 na 4-3-3, otkrio je igrace poput Thomasa Müllera, Badstubera i Davida Alabu i ubacio ih iz drugog tima u prvi, zasluzan je i za dovodjenje Robbena, koji se Bayernu dosad najmanje petostruko isplatio, plus na to sve prvak njemacke dva puta, jednom dfb kup i cak je odveo bayern do finala lp u kojem su izgubili od intera. Apsolutno nemas pojma od nogometa, moze se vidjeti, Van Gaal je jedan od stvaraoca danasnjeg velikog Bayerna koji posljednjih par godina igra znacajnu ulogu u Europi! Ako iko moze vratiti ManUtd. na pravi put to je def. van Gaal!
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Hajd sad Ragibe. :P
M United nikad više neće biti ono što je bio