Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i polomio je ćaše od kristala
Igrao je Inter ofanzivno. I ja navijam za Bayern ali se ne furam kao Barcini navijaci.Mogla je utakmica i drugacije zavrsiti, jos kad se uzme u obzir da nam je Olic povrijedjen, a klocevi Gomez i Klose fulaju 100% zicere onda se trebamo radovati ovoj pomalo i sretnoj pobjedi.
sreca pa je kraft sve branio, skide dva zicera eto\'ou, pa cambiasu, i sreca pa cambiasso profuli onu odbicu, moglo je biti svasta ..
bit ce akobaogda i peta titula pa svi onda u munchen
AAAAAAAAAAAAAAA divi mikrofon RTS svugdje vas ima
Akobogda da hoče osvojiti tu petu titulu lige prvaka pa da u tu čast piješačim iz BOSNE do MINHENA kroz pet zemalja za pet titula
a nidje veze inter ofanzivan bio,, pa mi nismo onda gledali sinoc istu utakmicu... mislim da je ovo vise da malo smiri strasti
inter ofanzivan bio??? reci da se salis luis :))))))))
FORZA BAYERN !!!!