Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
GGMU...
MOGAO BI BOLJE JEDINO DA ZABIJA SVAKI MINUT,FRAJER IGRAO FANTASTIČNO,ŠTA SERE VAN GAAL
Idite u Pm,kupite citav svijet i fol "ideale" nekakve ganjate,kako ste velikim znanjem trenera ili nekom energijom " sa neba" dosli do uspjeha. Treba limitirat kupovinu na najvise 3 stranca,kao sto je bilo nekada,ovo je sve manje zanimljivo.
Iako sam navijac Uniteda slazem se, ali sve je ovo pokvario Real i Barcelona oni su prvi poceli sa kupovinama astronomskim..definitivno ograniciti na tri stranca plus samo jedan transfer po prelaznom roku...mislim da bi se igrao definitivno nogomet sa vise duse a ne sada sto je slucaj samo pare, daj pare
Nova era Mančestera počinje, dugo će vladati :)
Ništa od njihove vladavine, titulu mogu sanjati tek za 5-6 godina minimalno, a Evropu bar 10-15 neće osvojiti.
Ferguson nije osvojio ništa sa Man Utd prvih 6 godina :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)