Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
u mom kraju ustaše se zvale meho, azmir, nihad, nusret.... oprezno s tim uvredama o sutašama...
A ovih malih ustaša na kixu.ba, ne stigneš ni komentar napisati, a već se spremile male ustašice da pritisnu unlike :) !
4fudbal .com
Problem nastaje kad skontas da ti nisi h od hrvata , ljudi vas ne mogu organski a ti pricas o nekim hrvatima hahahahah Skutorcino uvijek ces ostati dijaspora za hrvate i hrvatsku
da platežni budete naučili pravogovor kopirajući hrvatske tekstove :) dok zasad pričate iskrivljenim srpskim xD
Šesti najplaćeniji igrač \"Reala\" svih vremena. Paćenici sa 24 posto se pojedoše, bit će srčanih udara u azijatskom djelu BiH. Ništa drugo im nije ni preostalo kad su se i sa kim počeli uspoređivati, a ne sa Hrvatskom i Hrvatima. Zaboravili su na trenutak da su oni ipak škart tog istog naroda.
opet neistine oko godišnje plaće....tjedna mu je plaća 150.000 eura..mjesečna 600.000 eura.. i sad je lako izračunati godina ima 12 mjeseci..to je 7,2 mil. eura..ovo su podaci sa službene stranice reala
To hrvatskog igrača svrstava u PLATEŽNI razred Realovih igrača... PLATEŽNI?? PLATEŽNI??? PLATEŽNI????
Od prognanika do Reala.