Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
otišo je najbolji!
najezih se par puta gledajuci ovo...
respekt za jednog od najboljih...FORZA JUVEEEEEEEEEE
Naka je vala otisao, voda ga odnijela, supalj na sve strane, zato je i promjenio toliko klubova. Pravi golmani poput Kahna, Buffona... ne mijenjaju klubove. Otisao u penziju nakon sto mu je Ferguson rekao da ne racuna na njega.
@pa a kluivert...ccc...
koje ste vi kretencine
ta će van der sar ja mu kroz noge probacivo
veliki veliki igrac je bio !
Veliki covjek....al\' bukvalno :DD
Legendo zaslužio si penziju...
najezio sam se gledajuci ovo...svaka cast..hvala za ono sto si dao za nogomet ;)
kad samo vidim koliko je prejakih igraca Holandija imala ....ovi danasnji u to vrijeme ne bi mogli biti ni treca postava te reprezentacije...Van der sar,Sedorf,Davids,Berkamp,Overmars,Frank de Bur,Ronal de Bur...itd,itd...nwekad najdraza repka na svijetu(poslije nase :d )
Svaka cast, jedan od najboljih golmana Man Utd zauvijek ..
e moja rupo od covjeka ti si naso da komentarises za ovakvog covjeka i ovakvog igraca,pa mene bi bilo sramota.Citav mu se svojet divio 20 godina a ti koji nisi nista postigo u zivotu naso nesto da komentarises.SIGURNO IMAS VELIKU RUPU U SVOJOJ GLAVI I SVOM ZIVOTU.
Haha, velika rupa a ne veliki golman, kad se samo sjetim finala Ajax-Juventus, pa oni Ajaxovi igraci nisu mogli nadavati golova koliko je ovaj mogao primiti, a o penalima da ne pricam, penal odbraniti spanska sela...
kolko asova na terenu...Edwin je legenda nema dalje...da Bog da sincina bio bar upola na tatu..
DOJAVE 1000% ... BLOG: swan4inter-bet