Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako se susret ne završi nerješenim rezultatom,siguran sam da će jedan od ova dva kluba biti pobjednik u ovom susretu. To je moje mišljenje.
Ne znam zašto njega forsiraju kao "najboljeg" audiju? Mujić je klasa za njega! Valjić je pravi domaćinski sudija, previše sjecka igru, svaki kontakt svira, pogotovo domaćim ekipama. Mislim da bi domaći igraći trebali nogu otkinuti gostima da bi se on usudio penal svirati gostima, pogotovo kod neriješenog rezultata, za neko eventualno vodstvo gosta. Medijski izvikan sudac i ništa više od toga!
P. S. Definitivno sudija sa zadatkom, sa instrukcijama NS BiH!
@Komentar iz mase I sto je najbitnije pitar
2 ko kuća
I opet ustaša nam sudio sinoć, ustaša i u srijedu protiv slobode. SAVEZE SVE VAM USTA
Ognjen Valjić je valjao Zrinjskom i Sarajevu više nego četiri centarfora! Godinama na zadatku da po svaku cijenu prvak ne bude Željo! https://www.youtube.com/watch?v=afEpoPA4-o4
Nije ni pocelo, a suze unaprijed teku...
kako vas nije stid o kupovanju, osim kupovao gdje stigao, a stara lopina osim cak bio suspendovan dok je igrao. ko o cemu kurva o postenju
natasa je kurva ognjeneeee
Koga li će Valjić povaliti hmmm?!