U bijesu i psovao
0

Valenciji nakon crvenog kartona protiv Urugvaja ukradena kamera

Totalsport
Antonio Valencia
Antonio Valencia
Boravak u taboru ekvadorske reprezentacije koja je gostovala kod Urugvaja u južnoameričkim kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo, krilni napadač Manchester Uniteda Antonio Valencia nikako neće pamtiti po dobrom.

Ekvador je u Montevideu odigrao povoljnih 1-1 s Urugvajom, te drži dobro treće mjesto u poretku s 13 bodova, samo jednim manje od vodeće Argentine.

No, Valencia je u toj utakmici bio isključen (dva žuta kartona), a nakon ogleda je suca Carlosa Amarillu prozvao klaunom.

Nakon leta iz Ekvadora, Valencia je po dolasku na aerodrom u Manchester ustanovio da mu nedostaje kamera. Osim što je odlučio tu nezgodu ovjekovječiti snimljenom fotografijom, vrlo je ručnim riječima optužio osoblje aerodromske službe u Ekvadoru, iako nije imao baš nikakav dokaz da mu je kamera otuđena u njegovoj zemlji, a ne, recimo, u Manchesteru po dolasku.

"Eto, doživio sam da me opljačkaju u mojoj zemlji. Neće vas opljačkati nigdje drugo. To jeb… osoblje koje provjerava prtljag mi je ukralo kameru. Nadam se da će je dobro iskoristiti, te jeb… budale. Kakva sramota! Baš sam ogorčen", poručio je Valencia.

Kasnije se ipak izvinio zbog svojih prostakluka.