Potpisao trogodišnji ugovor
0
Vahid Halilhodžić novi selektor Alžira
Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sretno vaha sine bosanski
Taj Vaha je veliko trenersko ime! Šteta što imamo Mamića, Vaha je bio kralj u DInamu!
@Boateng Seljak primitivni...Nedas mrtvima mira,kako te nije stid kretenu jedan bolesni...
JEL OVO ONAJ VAHA STO JE NA POCETKU RATA RANJEN U GUZICU? POZDRAV IZ STOLNOG HRVATSKOG GRADA MOSTARA I HZ HB
Kad ostari jos koju godinu onda ce se dovukljati u Bosnu da trazi posla.Ne trebas nam ni onda.Imo je Mamic pravo tebi nikad dosta para.
SRETNO LEGENDO!
ovaj je covjek po meni jedna obicna ljiga, ckapi i izdajica roda svoga... zasto vaha ne saceka jos utakmicu-dvije pa da preuzmes repku, smece jedno?! eeej, cilj svakog covjeka je da jednom za zivota vodi svoju repku, tebi ocigledno ne... a danas si u najboljim trenerskim godinama, puno bih toga imao reci igracima... siguran sam da bi i uspjeha bilo... kakav si ti covjek, vahide??!! svi se ukljucili u projekat normalozacije nsbih osim tebe, tebi je lova i slava preca od majcice bosne... ljigo!!! sretno i da Bog da osvojio africki kup sa alzirom!
Jak trener jak i tim!
Vedran vam smrdi, usmrdio se davno .. p....
Pa sto ne bi igrali kad svi hrvati iz Bosne odose da igraju za hrvatsku...pa bolan kad oni budu sastavili reprezentaciju gdje ima bar jedan cisti hrvat ciji dedo nije sa podrucja BiH onda se moze pricat a vako ja sam samo rekao svoje misljenje.
Sve cestitke i sretno !
mama ti se kupa gola
e ti ces im pokazati kako se igra....samo su bili treci na svjetskom prvenstvu, peti na evropskom prvenstvu, na posljednjem evropskom bili u cetvrtfinalu...stvarno nemaju pojma:)))
I bice ti bolje Vaha... Sretno kralju!!! Kad su Hrvati znali igrat fudbal...
Odsad pored zmajeva navijam i za Alzir
LIBO GA RACKU.
sretno