Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne bi ja rek'o da si ti ratovo
vahide radi zašto si plaćen, nije svaćije po putu srati sve žrtve rata si plaho uvrijedio.
može racq moj Vahide... Mi smo toliko razjedinjeni da nemamo zajedničkog neprijatelja, ni zajedničkih prijatelja... A ovi momci što igraju za tu reprezentaciju nemaju veze sa tom pričom, ljudi se bave sportom, dobra su, šta više odlična ekipa, ali dobra je i Holandija pa Srbi i Hrvati ne navijaju za nju. Momcima koji igraju uvijek želim sportsku sreću, ali da ću nešto sad kao navijati za BiH...nema teorije...Na BiH 65% Srba i Hrvata gleda isto kao i na Sloveniju, a ovih 35% navija uvijek srčano za pritvnika kao da igraju naše reprezentacije, Srbije ili Hrvatske...
čast i poštovanje gosp. halilhodžiću. skoro dvadeset godina nakon rata, svi oni koji su se kleli u duh i suživot u bih razgulili su, a sad su im puna usta kako smo 'mi ratovali' u bosni. kako rekoh, svaka čast gosp. halilhodžiću, svjetski je fudbalski stručnjak i uživao sam u partijama gdje je god bio trener, ali nismo 'mi ratovali' nego sam ratovao ja (ne, naravno, samo ja) i omogućio Vama Vahide, da danas dođete u bih i palamudite o međusobnim odnosima. međutim, nameće se logično pitanje, šta se Vi konkretno uradili da danas Velež igra na svom stadionu? podsjeća me na one poruke radio.amatera iz rata: 'pozdravljam amidžu u žepi i babu, majku i daidžu u srebrenici. ja sam u minhenu dobro, nek' se ništa ne sekiraju.
Nama ne treba neprijatelj, mi se i sami odlicno tamanimo. Ne moze stoki da udje u mozak da smo jedna drzava, da je trebamo voljeti i da cemo samo ujedinjeni nesto postici u sportu, a i bilo gdje drugo.
Sve ok majstore. Vazda si bio laf, a ljubomorne ljude malih zivota ignorisi!
Vaha, mi nismo ratovali, mi smo se branili od agresora sa obe strane Bosne, ponosne, prkosne da prostiš.
Moj Vaha...i tebi godine pozderale mozak...kakvi ujediniti...samo dalje razjediniti. Onaj ko moze povjerovati u takva sranja poput ovog sto ti prodajes jednostavno nema veze sa stvarnim zivotom i stanjem uma ovaca u tri tora koja imamo... Stoga...haj' ne seri...
vahide, ne seri, nisi ti ratov'o.