Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
CRO Citam ti komentare na portalu i fkt il si balavac il si jedan debeljuca koji zivi od mame i tate koji je nesposoban sebi naci kakav posao pa umjesto toga krade bogu dane za racunarom... Sve u svemu tii si jedna klasicna dilajla...
Taj \"muslimanski seljačić\" je veći gospodin nego kompletna katolička populacija u Hercegovini + 99% stanovništva RH. Na kraju krajeva , vi koji koristite forume i komentare da bi iskazali svoje komplekse niže vrijednosti koje genski nosite još od vremena kmetstva i ne možete imati toliko mozga da sročite nešto suvislo. Iskreno vas žalim kao i zrak, vodu i hranu koje trošite uskračujući ih normalnim ljudima.
MA NIX PA TAJ VAHA MOŽE DA BUDE TRENER U DINAMU I SLIČNIM KLUBOVIMA.TI CRO,PA STVARNO TI NE TREBA DA PIŠEŠ TAKVE KOMENTARE.JA SAM HRVAT ALI IMAM PRIJATELJA KOJI SU MUSLIMANI.MALO NAS JE I OVAKO,JOŠ AKO SE POČNEMO DIJELIT PO NACIONALNOSTI NESTAT ĆE NAS.AKO JE OSOBA DOBRA NIJE VAŽNO KAKO SE ZOVE,GDJE ŽIVI,KOJE JE VJERE.LJUDIMA KOJI SU ZADOJENI MRŽNJOM NIJE BITNA NI VJERA NI NACIONALNOST,MRŽNJA U NJIMA JE IZ NJIH OTJERALA BOGA.
Vaha je odličan trener i on zaslužuje veći klub od ovoga Valencienusa.Obalu Slonovače je odlično vodio samo je imao jedan poraz,a Dinamo je pod njegovim vodstvom igrao najbolje u europskim utakmicama i bili su blizu prolaska skupine.Prema svemu tome dokazuje se kakav je trener i sigurno će uzeti neki velik klub,spominje se čak i Lyon
Moje ime je Holms, Šerlok Holms.
@Adnan tajni agent.
Neka proba u N.K. ciBALIJI
@CRO Nisi ti balavac kao sto kaze gospodin iznad , ti si uzviseni izkopmpleksirani mamlaz , nadri katolik koji sebe smatra pametnijim od drugih i ja ti skidam kapu za pamet. Tvoja licna karta je : Mama Kata iz Medjugorja ,Tata Gojko ortodoksni srbijanac , karavlah iz Rumunije , a ti si kao nus spoj ta dva fina bica hercegovacka mula ili magare koje ce vjerovatno za 200 godina poceti normalno misliti.
Dudlam na velko, primam ga u pakash !
šipu ga Vaha, imaš li daha...
Reko sam ja da je Vaha prosjecan trener. Nece ga ni neki tamo lijevi tim iz Francuske. Emoj Vaha trebo bi ti Velez preuzeti,sa njima bi trebao dobar biti.
A sad mao o fudbalu.Kolko god bio dobar, a i naš, činjenica je da je u najmanju rukku problematičan trener, što mu otežava nalaženje posla! Od Lillea (osim Obale slonovače, gdje su ga šupač.ki otpustili) nigdje nije otišo gospodski, nego se svuda svađo i guzicom zatcaro vrata. Jednom dvaput je slučajno ali...PSG, Trabzon, AL -Ittihad, Dinamo...Ima i do njega
CRO, Cuj Mostar hrvatski stolni grad....ah, sto me slatko nasmija, ppaappccinno uussttaasskkaa!!! Mostar nije nikad bio hrvatski, niti je sada hrvatski, niti ce ikad biti, a i ti to znas i svjestan si, nego lijecis ovdje frustracije, bijednice jedan sskkuuttoorrsskki! To je isto kao da ja za Zagreb kazem da je to stolni mmuussllimanski grad...bilo bi smijesno i apsurdno!!!
Sta onda reci o genskim izdajicama i periguzima koji svoje korijene vuku od ono malo sake zlata i zemlje za sto su se prodali da bi danas bili poturice? Ah, takvi da me zale... Good one. Jasta je nego seljak, glumi nekakvu velicinu i finjake, a levat, tko ce ga uzeti za trenera, nitko.
Inace ja se prezivam BOŠNJAK
Vaha dodji u repku i vodi nas na euro MOLIM TE !
Volim te Bosno!