Komentari (348)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kol'ko god da mi je žao što gube, al' će sad tri dana smoriti priča - trebali su 'vako, što nisu 'nako, što nije stavio onoga po lijevoj strani, gdje će ovoga u igru - a četvrti dan, Sarajevo šampion, ooooo, najjači smo najjači, diiiivoooviiii, i ostale gluposti. Treba podržavati svoj klub, ali jedno je navijati, a drugo je biti nerealan i neuočavati svoje greške i nedostatke. Hajmo sad minusi, izvol'te. 'ebe mi se.
l nije vas nimalo stid da sami sebe zovete "divovi" ....jad i cemer je ovo
gdje ste sad pitari jel? kad je pisati bljuvotine i s visine komentarisati svaki clanak o vecem sarajevskom klubu tu ste prvi.sad sr svi zavukli u rupe i pokrili se usima...
Buric je svakako pokazao kvalitet,i nadam se da je to Mesa gledao!!!!
S*** nas golmani.Nas totalno zanista,a njihov(ali ipak nas) je bio na vrhunskom nivoju.
Slijedeći nastup u Evropi FK Torpedo igra na Čevljanovićima.
Svake Godine isto sranje. Klupski Fudbal na Balkanu je klinicki mrtav nakon raspada Jugoslavije (Osim mozda Maribora i Dinama Zagreba koji barem dodju do Grupne Faze pa ispadnu). Zamislite da nam je Reprezentacija slozena sa igracima nase Saban Lige, Katastrofa. Hvala bogu, pa igraju skoro svi u Inostranstvu. Sarajevo ima par dobrih igraca, ali nemaju igru. Mozda budu bolje igrali u Kupu Evrope gdje i Zeljo igra.
buhahahhahahaha DIVOVI hahahahahahha
jesy.jesy,jesyy
Sto ih bilderi ubise
Semir Stilic je bio najbolji nogometas cijele erste klase u Poljskoj a govorilo se da ta liga nista nije bolja od nase. E pa strucnjaci,zato nam sad Tinki Vinki igra vaznu ulogu u reprezentaciji jer evo vidimo da liga u Poljskoj nije uopste jaka.
pa i nije jaka seljak. ko ti je kriv sto ti u fk sarajevo ruku na srce svi i od mene losije igraju fudbal
Seljak te napravio konju zadruzni,seljak koji te je tako odgojio. Ne radi se ovdje o Sarajevu nego o kompletnoj ligi.
Kmeeeeeeeere.
zao mi je vas krmaka sto pokusavate govoriti a izadje vam samo taj zivotinjski urlik.
au-au...au au auuuuuuuuuuu
1 0 Партизан Сад сам и ја на апаратима.
Đaba brate, dovedeš igrače koji su solidni a kontaš golman ti ne treba