Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Navijam za Hrvatsku ali naravno i za Bosnu i Hercegovinu volio bi da pobjede da odu na svjetsko prvenstvo nadam sa da ce biti 2-0 za Bosnu
Nadaj se ti, ali vec je truca pala
trica* :D
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Naprijed Zmajevi
Al ga Medunjanin cjepnu...:D
jeeeeeeeeeeeeeeeeeeejeeeeeeeeeeeeeeeeee, aaaaaalllllleeeeeeeeeeeeeeeee aaaaaaaaaaaaaaalllllllllllleeeeeeeeeeeeeeeeeeeee aaaaaaaaaaaaaalllllllleeeeeeeeeeeeeeeeee
Ponosno i dostojanstveno kao i uvijek. Sretno u Brazilu.
Napokon nesto lijepo i pozitivno.. ljudi, ja sam ponosna na nase momke.. svaka im cast..
Brazil sve bliži i bliži
Ja ništa ne viđoh,treba nekome jm što nema prenosa
a kod mene smetnje
Hvala ti Boze!!!!! :) Podivljat cu od srece, jos samo da Grcka remizira veceras i ja pakujem lagano kofer!!! Nosa nosa!!! :) :)
hahahha oplakah.kaze marjan:dzeko dzeko dzeko dijamantu dijamantu,ma sad cu razbiti ovo staklo hahahahhaha
Nije valjda da će stati na pet komada. ..
bice neizvjesno do zadnjeg min.
Vode Turci 5:0
jbo te turčin!
HAJMO ŠESTI I DA MIRNO SPAVAM!!!!
DIJAMANTU, DIJAMANTU, DIJAMANTU, DIJAMANTU, DIJAMANTU, DIJAMANTU, DIJAMANTU, DIJAMANTU, DIJAMANTU, DIJAMANTUUUUUUUUUUUU !
Može li džeko do gola?
Eto ga samo za tebe peti hahahaa
Moze...
JMBG ekipa