Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i mi smo...samo tako
Domenech dođi kod nas kad otjeramo Sušića, mi ionako volimo istrošene trenere tipa tebe ili Ćire, a o legendama tipa Kodre i Papeta mislimo sve najgore zato ti je naš savez idealno mjesto gdje se možeš kvalitetno uhljebiti.
Domenech steta sto nisi i dalje ostao selektor. Bosna je bila uz tebe da ostanes selektor da nam olaksas kvalifikacije. Nas Susic vec odavno predao utakmicu sa Francuskom koji je bezbroj puta izjavio da je Francuska favorit za prvo, a da cemo se mi pokusati boriti za drugo mjesto.
britanski špijun...