Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne znam, ali mislim da je Dragan dobar trener i da on nije kriv ni za sta! Pogledajte tabelu i vidite omjer Sarajeva (10 - 3 - 2) i zapitajte se, jeli malo!? Čovjek je uradio sve što je mogao i mislim da je dobar ucinak polusezone. Pozdrav s JUGA i sutra na Grbavicu da gledate prave Šampione! ;)
TITULE ILI UPRAVA, BRACO PO BOJI, JEL TAKO BILO KAD JE MAFIJAS SELIMOVIC PREUZEO NASU INSTITUCIJU??? KUPA VEC NEMA, A EVO KAKO SE CINI NI TITULE, A VOZAJU SE NOVA AUTA I IDE SE NA MALDIVE NA LJETOVANJA??? JESMOL SLIJEPI PORED OCIJU, BRACO PO BOJI???
blatite osima,a svi vi bi ga voljeli vidjeti na kormuli vaseg kluba . !
Manijaci jedva dočekali, a mogao bi sutra i njima da bude hladan tuš na Grbavici. Osim ako tata Ivica ne pogura malo preko komiteta sudije! Bordo boja ljubav moja :)))))
Hoda ulicom pehar Premijer lige BIH, kad ga zaganjaše navijači Sarajeva. Trči on, trči kad naleti na pehar Kup-a BiH. Trofej Premijer lige BiH će njemu: \"Bježi stari, bježi, uhvatit će te ovi pitari\", a pehar Kup-a BiH mirno odgovara: \"Samo ti bježi, ja se ne bojim, ne znaju oni ni kako ja izgledam\'\'
ODLAZI JOVICU, beskicmenjaku jedan smijesni