Wenger želi jači vezni red
64
Uz United i Arsenal želi dovesti Kagawu
Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kakva kultura i mentalitet,poznat si mi drama... idi na official Man Utd pa ces vidjet :)
potpiso je za MAN UTD neznalice sa \"klice\"
5 miliona funti??? Dortmund će ga radije ostaviti još jednu sezonu, pa ga pustiti džaba, nego pustiti jednog od najjačih igrača protekle sezone za 5 mil funti već ove sezone. Ako ostane, biće to vezni red iz snova: Götze-Kagawa-Reus. HEJA BVB!
belhanda strasan ofanzivni vezni uz giruda glavni igrac u monpeljeu ove sezone
al nevjerovatno je to sto je ovaj Kagawa dosao za sitnih 350.000 eura a sada vrijedi 17mil eura... kakav skok za 2 godine..a tako je mlad... zelim mu da ne dobije nijednu povredu, koja ce ga unazaditi.. bilo bi dobro da je ostao u dortmundu ali kagawa idi za srecom svojom ;)
njegov agent je izjavio da ništa od odlaska iz Dormunda što se tiče Kagawe,. klub je na potezu i još nigdje nije potpisao
ko je belhanda??
u arsenal dolazi belhanda ako kagawa ode u man utd
zar nije dogovorio sa Unitedom? vi sa klixa ste to objavili....
gdje pise da je potpisao kretenu retardirani