Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
e nek ti pijes pivu, jado! pokaj se
Ne lupetaj. 3G mreza pocinje sa radom uskoro, a te brzine omogucavaju streaming tv programa. Ako se samo malo potrude, mogu prosiriti svoju infrastrukturnu mrezu, tako da zadovoljovava kapacitete, potrebne za ovaj zadatak. Ali, sa druge strane, ko ce gledati svjetsko prvenstvo na mobitelu? Dok je, generalno gledajuci, \"mobilna televizija\" zanimljiv servis, same utakmice svjetskog prvenstva cemo gledati sa ekipom, pred velikim ekranom, i nesto pive.
Dzaba kad mi necemo moci u BiH..kod nas je MMS jos uvijek pojam...a i da postoji mogucnost cijena jednog prijenosa bi bila u visini ukupnih prihoda FIFA-e od SP 2010
coollll