Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko je rekao da moraš gledati? Ne moraš. Al\' ti hoćeš sigurno, da vidiš kako se igra i navija : )
o kompleksima ne trebamo nista vise reci, 70% komentara na clanak o velikanu bh nogometa FK Zeljaznicaru, pisete vi, pitarcici sa smrdljivog sjevera, ne mozete da popunite sjever, rasirite se na tribini k\'o da ste dosli na paradu ponosa, i onda se furate, kao vi punite sjever, idete u Banovice da se ku.r.cite, jer je to jedino mjesto gdje smijete hordati, najbolji primjer za to je taj kad ste se vracali krvavih glava iz Sirokog, nema potrebe pisati vise o napacenim umovima sa sjevera, mahom sandzaklija i raje iz istocne bosne, zalosno, ali i istinito
tm@ balavac uz nogu ! budi miran !! komšije sretno sa cifutima ,na Koševu zabijte jedan na foru ,a tamo stanite svi na 16 i branite se !!
pa prenosi samo Zeljine tekme jer ce tu biti zanimljiva igra a prije svega to je najveci BH klub!
GOSPODO PITARI BHT JE UVIJEK IMAO PROBLEMA S PRENOSOM UTAKMICA TORPEDA ČAK I U PREMIJER LIZII BIH.ČAK JE PROJEKAT PRENOSA SVIH UTAKMICA U PL.PRETPROŠLE SEZONE I PROPAO UPRAVO ZBOG VAS.PROŠLA SEZONA U JESENJEM DJELI ISTI SLUČAJ NISTE DALI PRENOS OVO JE ISTINA,I ŠTA SE SAD BUNITE............
Ne se&ite više,šta se prepucavate naši smo. Evo ja javno kao pravi pitar želim puno sreće Maccabi-u i da oderu vanago sa mrljavice!
naime uprava sarajeva je ponudila prenos svojih utakmica i trazila da im se plati u tonama pakovanja virsli ovako sto su iz bht-a odbili jer ne posluju sa mesnom industrijom nego samo sa fudbalskim klubovima te nastavili sa jedinim FK a to je Zeljeznicar
Pitarčići, kanite se vi Velikog Želje. Ne shvatam vašu politiku, kao mrzite nas, a krišom pratite sve članke, utakmice i uredno komentarišete, naravno skriveni iza nick-ova. Razumijem da ste ljubomorni, pa ko ne bi bio? Željo je Klub kakav vi nikada nećete biti. Željo ima igrače. Željo ima velikog gospodina čovjeka, gospodara familije. Željo ima Manijake. Željo ima historiju. Za takve kao što ste vi jednostavno nema lijeka. Šteta što vas očevi, braća ili rođaci dok ste bili djeca nisu odveli na utakmicu i rekli vam da su oni plavi vaši, a da crvene ne volite. Olakšali bi i vama, a i nama. Željezničar je*e sarajevo, Manijaci je*u horde zla cijeli život je*ani ste vi kao klub i kao skupina..
pa takav ste klub da vas ni vogosca nece prenosite, valjda vam je sad jasno koliko ste nisko pali
samo zeljA prenosite hebo vam on pomrle
zelim zelji sve najbolje u predstojecim utakmicama, da aBd prodju i maccabi isto kao sto ce i sarajevo spartu da prodje i jedno pitanje, zna li neko da li ce biti prenos sparta-sarajevo, hvala!
Nije mi jasno sta BHT1 ima protiv F.K. SARAJEVA ili je obratno? prenose Siroki i Borac obje utakmice, Zelju obje, Sarajevo tek u kombinovanom prenosu i nema nikakve naznake da ce prenositi ko dule iz Ceske. Ako je do Sarajeva na sramotu im i cast a ako je do BHT1 da Bogda im se sva oprema zapalila:)
aha, znaci nisi isla na varijantu, stomakom do zuba, pametno, bolje je nakon poroda
Hahaha, nije nije. Udajem se tek u sijecnju. Ne za Cro-a-
a da ti nije muz onaj Cro, aaa ?
@@Marina Nije mi jasno zasto kritikujes to sto vrijeme ne provodim vani. Evo odgovorit cu ti: u osmom sam mjesecu trudnoce i izlaske ( i preko dana i preko noci sam max. smanjila, sto bi i ti vjerojatno ucinio u mojoj situaciji) a i da nisam trudna, izlazim kad ja zelim i nema potrebe da trosis rijeci na mene. Sto se tice izgleda, ako te toliko zanima reci cu ti samo da sam brineta, imam smedje oci, visoka 1.82. Eto, ako te moj komentar u vezi strumfova uvrijedio, ja ti se ispricavam, ako si navijac Zeljeznicara to uvazavam. Jedini koji pise nebuloze si ti, spominjes gluposti, drokule, Paravinju, uporedjujes me sa tom hordasicom. I molim te da se ne osvrces na moje komentare i ne pokreces raspravu, jer ovdje je tema TV prijenos utakmice, a ne moj izgled i termini mojih izlazaka. Pozdrav, Marina
Svaka čast asa autu