{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Utakmica Luksemburg - BiH na programu RTV Behar

S
3.9.2010. u 17:27
0
20
Utakmica Luksemburg - BiH na programu RTV Behar
0
Utakmica Luksemburg - BiH na programu RTV Behar
Foto: Feđa Krvavac/Fotoservis
Večerašnju utakmicu kvalifikacija za EURO 2012 između reprezentacija Luksemburga i Bosne i Hercegovine koja se igra u terminu od 20 sati i 15 minuta, gledaoci će moći pratiti uživo na programu RTV Behar, navodi se u saopćenju TV1.
TV1 je u pogledu distribucije TV signala do sada postigla sporazume sa svim većim kabel operaterima i građani BiH utakmicu će moći pratiti putem sljedećih kablovskih operatera u BiH:

Elta -MT d.o.o. Tuzla, Telekabel d.o.o. Zenica, Miss - net Bihać, BH Cabel
Net Sarajevo, ASK d.o.o. Sarajevo, ART -net Kiseljak, VINET Visoko, MONET
Mostar, Velnet Mostar, Moja TV, BHB Cable Tuzla, Elta kabel Doboj, KTV Ege
d.o.o. Doboj jug,TV Kabel d.o.o. Višegrad, KT Sara, JU Dom kulture Žepče, KG 1 d.o.o. Goražde, BHB Kabel Sanski Most, CATV SAT d.o.o. Bosanski Brod, Bridistel Brčko Distrikt i Logosoft Sarajevo.

Program TV1 nije prihvatio samo kabel operater KATV HS sa područja Sarajeva. Kako oni koji vole Reprezentaciju BiH, građani Sarajeva, ne bi bili uskraćeni za praćenje ove izuzetno zanimljive i važne utakmice, TV1 postigla je sporazum sa RTV Behar International. Tako će TV1 svoj signal tokom utakmice emitirati i na zemaljskoj i na kablovskoj mreži RTV Behar. Osim Behara TV 1 je postigla dogovore i sa drugim zemaljskim kanalima: na području Tuzle, Hercegovine i Podrinja putem televizija Oskar C, RTV Tuzla i RTV Goražde. Program TV1 sa područja Banje Luke i okoline mogu da gledaju putem mreže kabel operatera ELTA na kanalu C36.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koji nogometni klub iz BiH će najdalje proći u evropskim takmičenjima?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: