Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pokušavate se prikazati boljima, prvo onaj članak o hrvatskim navijačima (a niti riječi o preokretu repke, btw) i sada ovaj mali isprdak, wannabe člančić o gospodskim navijačima u Zenici.
Srbe na vrbe
@SRBLJE brate sve me više čudiš! Pa ne rekne se POVIJEST crni Mitre nego ISTORIJA. Pričaj ko ceo svet. Doduše, znam i ja ponekad omašiti pa ti opraštam. Često ja pričam srpsku verziju ijekavice - crnogorski, ali se trudim pa bi i tebe plemiću bosanski, to isto zamolio. I št nam po Draži? Aha, varka kao i uvek jelda, vraže mali. Dedera nam još koju da se ovi jadovi od neserpskije naroda još jače posvađaju. Pozdrav kralju bosanskome, njegovoj svetosti Srblju.
svaka cast na kulturi i uljudnosti, dosli smo malo pameti i skontali da vrijedjanje drugog ne donosi nikakvo dobro, srcem za svoj tim i to je najbitnije...pozitiva je to sto nije zvizdano na Bjelorusku himnu i sto niko nije baca na teren nista prilikom provokacije onog iskljucenog Bjelorusa....samo tako trebamo nastaviti pa aBd okupirati Ukrajinu i Poljsku :))))))
Najdraze mi je bilo kad je pocela himna Bjelorusije, a nasi navijaci aplauz... srce mi je bilo OVOLIKO.... pokazali smo obraz i kulturu.. svaka cast... Pozz svim navijacima i sve najbolje u sledece 2 tekme .... SPAHA KRALJ !
Hem sto smo najkvalitetnija selekcija u fudbalu u ex-Yu, Hem smo jos i najkulturniji...Huhuhuhu
heheh kod nas kada utakmica prodje bez incidenata je za svaku pohvalu, prava iznimka a ne pravilo!