Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naš najljepši stadion, Bilino Polje, izgleda kao prosječan drugoligaški, belgijski stadion. Gledam sinoć utakmicu u Albaniji. Stadion u Elbasanu je svemirski brod za ovo. A duša nam se narugati drugima.
I love vels
Imaju Albanci dobar stadion al zato mesa u bureku s glave nema... :)
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Sminkanje je kod nas drugi naziv za pranje novca :D
Jebes vječno ušminkavanje. Pravite novi stadion, ovo ruglo je rupa bez dna. Jedino trava donekle valja.
BiH-Varesh 0-0 i to na guzove
pokrijete sve 4 tribine one dvije juznu i sjevernu povecajte za koji red stepenica i prromjenite stolice vise su izblijedile
Ne kontam ko gura onog Anela u Reprezentaciju Bosne I Hercegovine ,Bosnia-Herzegovina, BiH ??????
Što bi rekli ljudi ne vele nam se plasirati na EP
Neka, hajde samo nek se sreduje...
haj nek su malo poradili ... :)
Ne igraju u Sarajevu jer Bilino Polje ima historijski značaj za BiH, zbog Bilinopoljske izjave iz 1203 koja je trebala biti kompromis između Rimske crkve i Crkve bosanske, pa ih je Kulin ban izlevatio ono pravo na bosanski način. :D :D
ZVANIČNA SKRAĆENICA JE BiH ne B&H JEDNOM ZA SVA VREMENA NEPISMENA STOKO!!
ZVANIČNA SKRAĆENICA JE BH ne B&H JEDNOM ZA SVA VREMENA NEPISMENA STOKO!!
Klasicni cirkus.. Kad mogu politicari da dizu kredit za svoje plate,mozete i savez za stadion..
na bilinom polju vazda 8 000 gledalaca, a 19 000 zuba hahah oj zenico truhla 😁
Tisu ba, kakva nam je drzava grad je odlican..
Sigurno će i Nicko na stadion doći ako mu na plaću od 40.000.00 KM dodaju bonus od 10.000.00KM da se pokaže kako navija za zemlju u kojoj toliko toga su mu dali samo zato što ništa neradi.
Za Wales mi je logicno sto ih zovu "Zmajevi". Na nacionalnoj zastav, grbu im je zmaj. Ali kakve veze imaju nasi sa Zmajem nikako mi nije jasno. Ili je to po principu: Samo da smo neke zivotinje, makar i mitske.
Sportski komentator Marjan Mijajlović (dok je još i dobro radio svoj posao) bio je komentator na Srpskom Eurosportu koji je prenosio utakmice Bundeslige. U to vrijeme su u bundesligaškim klubovima igrali Džeko, Misimović (Wolfsburg), Ibišević, Salihović (Hoffenheim) i neumoljivo su tresli mreže svojih protivnika. U prijenosima koje je radio, Marjan je reprezentativece BiH nazivao Zmajevi od Bosne. Gledaoci, a i mediji su to prihvatili i ostade im nadimak Zmajevi. Inače, žrgonski naziv fudbalskih reprezentativaca Slovenije je Zmajčeki. U kakvoj su oni vezi sa zmajevima?
Zmaj je jako dugo zaštitni znak Ljubljane. Imaju spomenik sa zmajem, Zmajski most...
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Vratite reprezentaciju na Koševo. Ovo Bilino polje je seljački stadion.
Plači kurvo šibicanerska, repka igra u Zenici na polju bilinom ...
Kosevo je predvidjeno za koridu: http://www.***/novost/196081/sjecate-li-se-velike-koride-na-kosevu
PRIKAŽI ODGOVORE (1)