Nogomet
862

Uskoro Paninijev album samoljepljivih sličica sa Zmajevima

Klix.ba
Talijanska kompanija Panini uskoro će pustiti u prodaju album sa samoljepljivim sličicama u kojem će se naći reprezentacije učesnice Svjetskog nogometnog prvenstva u Brazilu.

"Kupiti, popuniti i sačuvati Panini album sa sličicama te ga za nekih 50 godina prodati. Sigurno će se naći neko ko će željeti prve sličice bh. igrača na jednom svjetskom prvenstvu". Ovo je razmišljanje jednog od građana BiH koji željno iščekuje album u kojem će lijepiti sličice sa likom Safeta Sušića, Edina Džeke, Asmira Begovića, Vedada Ibiševića, Miralema Pjanića...

Od 1970. godine i Svjetskog prvenstva u Meksiku, u popularnom Paninijevom albumu prvi put će se naći i nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine.

Ako je suditi prema komenatrima na raznim forumima u našoj zemlji, među ljubiteljima najvažnije sporedne stvari na svijetu vlada veliko interesovanje za ovaj album.

Vjerujemo da će se u narednih nekoliko mjeseci, sve do početka Mudnijala, u gradovima širom BiH organizirati svakodnevna druženja na kojima će Bosanci i Hercegovci razmjenjivati sličice sa likovima Zmajeva.

Iz Paninija su danas objavili da će album biti izdat uskoro, a samo se čeka žrijebanje grupa za SP koje će biti obavljeno u petak u 17:00 sati po srednjoevropskom vremenu.