Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dženan uščuplić je za zalizanog idiota mirzu doktor fudbala.
Zasluzio si da dobijes priliku, iskoristi je. Raja je uz tebe!
Ovaj što je se zadnji potpisao kao \"NIX\"to nisam ja i evo mu poruka:Volim Sarajevo jer je moj grad,a pristalice FK Sarajeva i ljudi koji koji rade u ovom klubu su za mene idioti i odmah mi zlo dođe kada netko izusti nešto o FK Sarajevu.A pristalicama FK Sarajevo tj.HORDAMA ZLA želim da ne vrijeđaju bolje od sebe.
Bem Želju i Manijake.Sladoredari i skretničari,FK Sarajevo-klub za koji navijaju sva tri naroda u BiH.
KOJI SI TI DELIKVENT.........
Koji si tidelikvent.
Horde Zla molim da ne vrijeđate.Pazite šta pišete,vidjet ćemo vas u Europi....
sretno đzeno samo nedaj da manipulisu tobom JEDAN GRAD JEDAN KLUB
Pa koji vam _urac smeta Mirza !? Zelim vam puno srece u sl. sezoni, mada sa ovim bordo `prijateljima` nikad vise kluba od vas Pozdrav.
Al fakat hoce li mi neko od navijaca Sarajeva objasniti zasto su toliko protiv Mirze.Fakat ne kontam pa pored svih problema koji su zadesili klub,strajkovi,suspenzije,neisplacene plate-rate,ostavke itd.Zajedno sa igracima izborio je 2 mjesto i europu.Mislim sa sportske strane ja nevidim nikakvog razloga za napadanje i smjenu.
@fksInstituci...glupko...ja koliko vidim ovdje samo horde pljuju po mirzi...i niko drugi zato nas ne prozivaj...adio..
vodja navijaca sarajeva,Popara,je dobio neku lovu od bordo prijatelja kako bi svi ostali navijaci sarajeva zamrzili mirzu i otjerali ga iz kluba.ako Popara zaista voli ovaj klub,a cini se da nevoli,on nema pravo tjerati Mirzu.IZGLEDA DA TAJ MOMAK VISE VOLI 100KM,nego FK SARAJEVO
hahah u ovom torpedu vazda neki belaji, frka, skandali ma komedija cista kakva Viza za Budućnost ili Izet Fazlinović prati torpedo i koči se od smijeha .. hahahah samo tako nastavite .. hahah =))
Bas jeste milina. Mi perolazimo sigurno, a mali sktretnicar odmah ispada. hahahahahahhahaha ASto se tice trenera, samo Varesanovic i Repuh da ne budu. Drugog, koga god izaberu, dobar je. Moja zelja Husreh ili Zeka.
mirza vrati se horde su uz tebe, a vi papci jedni manijaci sto pljujete po mirzi imate svoje teme o zelji pa tamo se.rite, pustite nase probleme da sami rjesavamo. Mirza horde te vole, a ove p.icke izdajnicke sa zapada i ovi \"pametnjakovici\" sa istoka samo nesto da im porucim, dodjite na sjever da se obracunamo.
Kako ce te djecice forumska plakati za mirzom iako ga ni ja ne gotivim, kad se na kosti navale ublehe od bp prijatelja, prljaca i slicni,nek nam je bog na pomoci.
Cestitam Zeljeznicmaru na osvajanju kupa BiH za sezonu 2009/2010 hahahah,ISFURI.