Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovim putem apelujem sve ljude dobre volje ako nisu do sad prestali sa placanjem rtv pretplate da to sad ucine.Ovo nema smisla sta nam rade.
AKO BOG DA VITEZ POBJEDITI I TO JE TO :)
a kad vam u zadnjem kolu husref sa slobodom uzme titulu....
Cimirot i Hadžiahmetović su igračine. Svaka im čast obojci.
Bilbija trebao dobiti drugi žuti.. Pozdrav za Valjića
a Bajic ???
UDBA-ši,jeli ono vrijedi silnog novca koji je uložen u vašu ekipu ? Mi smo tanki k'o bašlija ali vi,vi ste samo medijski napuhan tim,sastavljen od polovnih igrača (tu neračunam na Cimirota i Radovca) i jeli zaista mislite da napadnete na grupnu fazu LP sa ovakvim i sličnim igračima koje ćete dovesti ! P.S. Čestitam na tituli !
Ostavi govor za blajburg, stašau
Lik govori istinu 200%. Istina boli jbg, ono je sramota od ekipe i fudbala
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
I usput imamo akademiju koja će aBd izbaciti neke igrače.Pa ne moze sve preko noći,vjerujem da je moglo i bolje.Nego vi gledajte te svoje talente da prodate za nekih 100000$,da imate vodu platiti.
vi neke milione kamione ovo ono....a mi sa svojom djecom vam sakrijemo loptu tresete se ko ..... moj amire steta :-) koliko su lose odigrali otiali do sjevera i pravac tunel ko vele ubise nas djeca sta cemo slaviti
I Cimirot je nečije dijete.....joj jest vam vatra,pjenite loše vam je.Nećete biti sampioni a ponadali ste se,ali niiiista.
de nemoj srati, kakva vise djeca, da ste imali para da dovedete igrace k***c bi vam djeca igrala
Kako je tehnicki los derbi bio...pa sta ovadjeca rade na treningu? Jedini Cimirot zna loptu iznjeti a da ona ne oskace po dva tri metra od noge- Uzas!
Unstoc milionima,te naklonosti sudija Sarajevo jos uvijek nije uspjelo osvojiti titulu!To najbolje govori o kvalitetama slabijeg sarajevskog prvoligasa.Uz sva ta pompezna najavljivanja iz tabora sa Koseva,ispade ona narodna"tresla se gora rodio se mis"!
Crkni pickice ljubomorna !
treba prvo pobjedit vitez, ako vec niste kupili...
Cim niste prvi na tabeli odmah kao drugi kupili ma bjezi.
Kupili smo ne brinite.
zalosno je sto vi danas niste mogli s obzirom na igrački kadar zabiti bar tri komada Zelji. da sve bude odlučeno kad je u pitanju prvak jos prije tri kola! vi se natezete sa klubovima koji imaju nekoliko puta nizi budzet od vaseg. Samo me zanima sta vi mozete ocekivati ako za par godina dodje jos par likova u ovu drzavu i uzmu klubove pod svoje! Vama će domet biti sredina tablice. Ima te sve izglede da gazite u ovoj ligi, vama upitno hocete li osvojiti! Igrate protiv klinaca danas i koje niste nadigrali, čak su izglednije prilike imali za gol! Krajnje vrijeme je da se malo uozbiljite, jer u Evropi necete dallje od drugog pretkola lige prvaka
ali nece biti dovoljno za vise od drugog kruga u evropi, tu je problem! dok neki klubovi razmisjaju hoce li docekati proljece u evropskim takmicenjima, nasi timovi gledaju da dobace do augusta! Ako se nesto ne promjeni u glavama ovih koji vode sarajevo i uscuplicu se davala ostavka zbog nekog zvucnog trenerskog imena, a ne dozvoljavalo se njemu da napravi rezultat, i ak ose dovodili igraci kako ibrakovicu odgovaralo a ne prema viziji trenera, onda je i to sranje! kad ti uprava diktira sastav pred utakmicu!
Sarajevo nikad nece smjeti uraditi ono sto je zeljo uradio na svojim klincima temeljiti kostur ekipe, nikad to ne bi uradili da nije sarajevo Tan preuzeo, plivali bi u dugovima radije i doveli iskusnije igrače nego se zahebavali sa klincima! Zeljo je ispunio cilj, a to je i ove godine igrati u evropi! a sarajevu je sve osim osvajanja titule neuspjeh! i sarajevo je ostalo u utrci zbog loše forme sirokog a i drugih timova, koji su imali značajnu prednost u odnosu na sarajevo i na kraju su je prokockali i to protiv ekipa iz sredine i nizeg dijela tablice!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)