Komentari (93)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Abdulah Ibraković je najveći papak ikada u FK Sarajevo!
treba ga najuriti dok je vakta
Nemas ti pojma stari moj,njih Basel ima da pregazi kao plitak potok.Vi ste dosli u Poznan danas na izlet da zavrsite tu utakmicu i kuca.Pa vi bolan niste ni pokusali a kamo li nesto uradili danas,ova prezentacija je bila iskreno, bruka i sramota,ne pogledati prema golu za 90 min. je zalosno. i jos reci da si zadovoljan i da je ovo uspijeh!?!?!?Ako mi neko onda moze objasniti definiciju uspjeha i zadovoljstva u BiH?
ne igraju srcem za klub
Dženo vezna linija je rinaka ljudi nas uništili tjeraj ove mrtvace i nemoj da nam Ibraković više dovodi igrač. Doveli Ikandea da nam igra po ovim livadama mjesto da nam u evropi pomogne.
Bježi u pičku materinu,picko jedna predo si se odma jede jedan.
Nema, mi smo jednostavno karine
Moj Dženo drag si mi pravo ali ovi bezmudi igrači doći će ti glave!
Nikad mi necemo nigdje dogurati sa ovakvima.Igraj premijer ligu sa Bijeljinom i ostalima.Sta onda trazis u Evropi.
Odbrana bila dobra?! Uz ona dva gola na Kosevu? - Ne bih rekao Dzenane. Osim toga nakon 1:0 u sinoc, poljaci nisu imali nikakvog razloga za zurbu. Da imaju kvalitet na nivou Bazela, ovakvom bi Sarajevu dali Jos 3-4. Uostalom, strpimo se malo. Vec sljedece dvije utakmice Lecha sa Svicarcima dace puno jasniju sliku i Sarajeva i Lecha.
PO HITNO dovesti novog trenera, zahvaliti se pojedinim igračima i ubuduće uzimati one koji hoće da potpišu duže ugovore. Kad već imate sponzore ovako hajde da kažemo finansijski jake zar nisu u stanju oni dovesti kojeg boljeg igrača bar na posudbu i minimum 2 godine. Ovako se provlačimo iz godine u godinu dok Željo radi na mladom pogonu. Amidža nam obećao kvalietnu školu u okviru kluba ali izgleda ništa od toga. Jeli normalno da nam klubovi poput Milana, Juventusa, Barcelone itd. dolaze i otvaraju škole fudbala/nogometa i traže potencijalne talente dok mi uvozimo dotrajale i kvalitetom sumnjive igrače.
Uscuplic jos nosa frizuricu s kraja 90-ih. Ne moze to nikako na dobro!
Naj dosadnija utakmica koju sam gledao ikad u zivotu!
Moj Dzeno aj dto ti je ovaj odrzo lekciju trenersku , al sto ti nemas utjecaja da ti igraci trce , pa nisu ti raaja i te nake vadione nije Lech Chelsea
realnost BH Premier lige
Naslov iz perspektive mrava koji govori o glisti..
To ti komentar Popuslicu, vid ti face mrtve.