Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na beka ga da pretrci komplet ekipu za 9 sekundi sa loptom:)
Broj 9,69
on će non stop u ofsajdu bit...
UZ TO STO JE UZEO MALDOG IGRACA SADA JE JOS I BOLT NASAO SVOJE MJESTO U MUTD,SIGURAN SAM DA JE SOLIDAN IGRAC A FERGIE NECE UZETI BILO KOGA U SVOJ TIM PA MAKAR TO BILA I HUMANITARNA UTAKMICA,MISLIM DA BOLT CE NACI SVOJE MJESTO U MUTD JER NIJE ON SAMO BRZ,ZNA I IGRATI FIN NOGOMET..BELIEVE
Sjooooo... kad Huso Bolt pokaže svoje mišiće na nogama i kad prozuji pored CRY7.... Sjoooo.... Tek onda ćr da se Drama Queen raskmeči. Kako će tek onda da bidne nesretna....
Protiv legendi Reala? Znači, protiv penzionera, i to najbrži čovjek na svijetu? Joj, bruke!
ma dojadilo Fergusonu da ga Bolt pegla sa igranjem u manu pa ce ga pustiti na teren da se malo spusti :) jeste kralj za sprint ali se previse digo u oblake.
jedva cekam 3. juni 2013. da pogledam utakmicu necu moci spavati do tad
Ako Bolt stvarno navija za ManU, onda ga treba gurnuti u vatru. I ne samo njega, ko god navija za djavolji klub treba ga gurnuti u vatru!
Kretenizam!! Ode MUFC u tri lijepe PM.
Ma lips\'o bi ovaj za 10 minuta, ne bi do daha dos\'o
ta ce FA on je institucija veca od njih
Bas mi je Fergie gospodin. pogotovo kad pijan k\'o letva drzi press konferencije i sere po svima jer mu iz FA nece niko nista.
Ferguson će ga gurnuti \"u vatru\" ... Da, protiv legendi reala ima baš da gori Šta još da vam kažem ?
ferguson i usain bolt--dvije svjetske veličine i dva velika gospodina
Takvih utakmica je schumaher odigro milion, eto tako alexe fergusone samo da znas, to nije nista sto si ti njemu obeco, nisi ti njega uopste razumio, daj mu priliku da trenira sa ekipom kad vec hoce, sta si se stisno. Nadam se da ces ovo procitat prdonja stari.
sta ce crno g@vno. ako misli da su fudbaleri spori, grdno se vara. nadam se jednom dobrom startu nekog odbrambenog pa da ga zauvjek posalje u mirovini hehe