Komentari (90)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobro rekli na njemackom tvu...uruguayci se jednostavno nisu htjeli umorit. Zabili gol i dali arapima loptu znajuci da su arapi bezopasni i da ih s pola snage mogu zaustaviti. Sad imaju 6 bodova bez da su se oznojili.
@Realno25 ko ti je kriv sto ne pijes Jelen super pivo
I onda fifa planira prvenstvo sa 48 ekipa... Istina, Cile, Holandija i Italija nisu tu, ali s razlogom. Ne pobjedjuje stara slava. Nekad je i Madjarska bila sila.
tad će učestvovat i ovi sa marsa
Kako je ovim arapima gledati tv gdje se reklamira.... Njima je rečeno da su došli u muslimansku državu
Ovi muslimani igraju kako zive rasulo zivo niko niskim...
da li da veceras navijam za iran oni su muslimani ali se deklarišu kao šije tako da tu nastaje problem a i španija je prije 500 godina bila muslimanska mozda i za njih da navijam ?
Truba od utakmice ... Zeldac mi se okreno naopako ...
prekjucer sve 3 tekme X/1, jucer sve oba daju i 3+, a danas kako je krenulo favoriti po 1-0. Slucajnost ili ne nabijem vas
Pisaj ga ... Na 1.5KM sam imao dobar tiket...Jucer igrao sve GG3+ i za danas mi ostao Urugvaj iz 223+ i veceras Spanija 223+ za 240KM
ocekivano.urugvaj nista spektakularno.i gol dadose na golmanov let u prazno.veceras spanija-iran.ako iran otkine bod spancima,bice u problemu da prodju grupu.ako ih iran slucajno pobedi,spanija ispade.sutra ce vrhunski mec biti argentina-hrvtska.da se posloze argentinci,mesi proradi i rastimuju na kockice kockaste.mada,argentina je pod moranjem.zanimljiva grupa.hrvati nece lako pobediti island a i nigerija mozda nekog iznenadi.hrv realno nije neku igru imala protiv nigerije.
slano ovo skroz
slabo
Ovaj Urugvaj me podsjeća na šupooačku Italiju, sve po 1:0, igra odbrambeno it'd. it'd... Mogu daleko
Losa igra Urugvajaca, Saudijci imali veci posed lopte, vise akcija. Odrace ih Rusi
AJOJ A MOJ BABO KLANJO::EVO SAD PLACE SUZA SUZU GONI HOCE DA SKOCI SA TERASE::SELAM IZ BECA P:S: MENE JE STID STO MI JE BABO IZ BOSNE
Hajd makar si otkrio ko ti je babo.
ostaje samo senegal da navijamo za njih naprijed senegal
Kakvih sve reprezantacija ima na ovom SP ovo je za sjesti i plakati sto nas nema.Ova Saudiska Arabija nije u stanju odigrati akciju da barem "prepadne" protivnika.
Da valjamo plasirali bi se . Amateri koji lopte ne znaju nabiti i koji dva puta uspiju izgubiti od Kipra ne zaslužuju igrat nikakvo prvenstvo . Mi da valjamo i plasirali bi se i završena priča , a u nas je 20 godina jedna te ista priča .
igra napamet, bez pravih i velikih sansi sve nekako glavom kroz zid