Luis Suarez dvostruki strijelac
0
Urugvaj prvi finalista Copa Americe
Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nema se sta Salihamidzic ugledavat trebaju se svi ugledat kako se bori za domovinu ..nekad se borio Sergej, Spaha sad se niko ne bori Spahi dopizdilo vise sam igrat odbranu dok se pojedini setaju terenom tek sad vidim da je Haggi bio upravu Misketa otjerao zbog zvake realno samo je i zvace samo ceka slobodni i setka se po sredini pa dajte borite se vidite urugvajaca borben narod a 3 mil stanovnika
Urugvaj je sila!
salihamidzicu ugledaj se malo na ove momke
u pravu si ovako se treba boriti ginuti za reprezentaciju za domovinu za ljude iz te zemlje da vas slave itd a ne kao oni nasi da igraju eto tek tako da se oni hoce boriti za dres koji nose i za sve ljude koji ih gledaju i podrzavaju bilo bi sve drugacije !
cestitke za njih zasluzili su titulu ! predobra repka to pokazuje da ne treba immati prejake igrace kako bi postigli upsjeh veliki nakon rezultata na SP ovdje su zasluzili slaviti.Fantasticna repka da ce samo nasa ovako otprilike biti lijepo uigrana itd. !