Nakon dva poraza od BiH
0
Uručen otkaz belgijskom selektoru
Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ciro, ostade cojek bez posla zbog tebe.Haj zaposli ga da ti bude lozac na mashini:).Za TITU:Belgija je geografski duplo manja od Bosne i Hercegovine,a fudbalski jos manja.
@ loki svaka cast majstore :D i ja mislim da se ovo vodi kao muslimanski terorizam hahahhahha
Pa vala nije skupo platio nego su njemu skupo platili otpremninu 300 000 €.
Ovo je dobro za nas, sve ide ko podmazano, Sad ce Belgijanci osjetiti ,,efekat novog trenera\'\' sto znaci da ce zapeti i protiv Turske a i protiv Spanije. Ja sam ubjedjen da ce kod kuce dobiti Turke, nama dosta ;)
Mislim da mu u ime reprezentacije treba poslati pismo podrske. :) Dobar je on, malo se pomijesao broj osvojenih bodova i primljenih golova al ljudski je grijesiti. :D
plače cijela Belgija ko ih j.. nek plaču mi slavimo Edin 3 gola naša vlada je obećala Edinu stan u Živinicama ako postigne preko 2 gola I evo ga, evo ga. fala ti majko, fala ti oče.
cika Rene izvini nije bilo namjerno, ajd ba snaci ces se ti.....
sjeba ga DZEKO,DIJAMANT, SJAJI,SJAJI BOSANSKI DIJAMANTU...
halali nam Rene sad ces da sjeces vene, tuga je prava sta vam uradi Bosna mala zapamti dobro rijeci nase Zmajevi od Bosne nikog se ne plase... ostaj nam zdravo druze dragi al zapamti ko te odalami (po belgijskoj) glavi
Eto nek\' mu je sa srecom i neka nam ne zamjeri!:))))
A jest im krivoooooooooooooooooooooo sto ih je mala bosna nakantala!
Rene, oprosti nam! (Ali nikad nemoj zaboraviti!)
a eto..ja ga smjenio!!!tupsoni......