Komentari (112)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E jest urnebesna braco mila..
zašto se sve utakmice stalno igraju u islamskom dijelu pih?
mi posli ko i Srbi slavimo izgubljene bitke...Dzeko za qurac utakmicu odigrao a niko to ne smije ni spomenuti
..u napadu vrlo dobra igra..ali sredina i odbrana uzas..prolaze nam do 16 kao na korzou..ubacuju se po bokovima iza igraca bez problema..verujem da Malta i Gibraltar imaju bolju i organizovaniju odbranu..sredina nidje nikog nema..mora se vise trcat i blize stajat igracima..sve ove greske su do trenera..ili ovo da popravi ili ostavka jer ovako nece moci..
Dzeko nije nista kriv..a Sehic je odlican golman..vecina igraca su vrlo dobri jedino Sunjic i Bicakcic su sumnjivog kvalitet..znaci stvar je u postavci..taktici i nacinu igre za sta je kriv trener..i ako nesto ne promeni ili ne zna da promeni odmah ostavka jer ovako nemamo sanse proci..
Robi je dobar covjek..ali kao trener je sumnjiv jer ovo sa Grckom nije valjalo nista..mora nesto pod hitno da menja..sistem igre ili neke igrace..nacin igre..mora se vise trcat i stajat blize igracima na sredini i u odbrani..ovo je fudbal iz proslog veka..moraju se naci bolji stoperei..Sunjic je slab..ne zna se postavljat..spora reakcija..kriv za oba gola..znaci ili menjaj ako znas ili ostavka..ovako ne mozemo proci..
Šta bi mi bez selektora sa biroa rada.Sve sami stručnjaci.
Neka mi neko objasni kako je moguce da poslije crvenog kartona nije napravio barem jednu izmjenu ako vec kontas da branis rezultat?
Baho od pola igrača ne zna ni imena izgovoriti,kaže Bosna i Ercegovina,pa Đeko pa Miralem Šehić,Papastalopulos,zajebo je i Sabahudina sa OBN a
Ovo je isti recept i nepravda koja se dešava u Premijer ligi u korist tajkunskih klubova. Nikada Grčka ne bi dala gol bez pomoći sudije, isto kao ni Divovi i Plemići što ne bi osvojili ništa bez ljudi u crnom. Krađa je bila toliko očigledna da ni srpsko-hrvatska tajkunska NovaTV nije smjela prikazati sporne detalje!
e moj zuti mjenjas druze igrace poslije pjanketovog crvenog pa bolan bolan gdje ti je bio mozak. cist rezultat izgubismo
naslov u klixu od sinoc nakon 20 minuta igre "Grci na koljenima".....takav idiotski pristup kao taj novinar imaju svi u Bih i zato nema pomaka naprijed u ovom drustvu
Hrvatska je pokazala kako treba igrati protiv Grka. Samo tempo i trpati golove i ne stajati. Pogotovo kad znamo da smo ekipa koja ne smije prepustiti inicijativu slabijem protivniku. Mislio sam da Robi to zna, a naši igrači bi do sad trebali znati da 2:0 nije garancija za pobjedu. Čak i poslije isključenja Pjanića se moglo, da je malo ojačan srednji red. Prosinečki ima autoritet da ne pozove Begovića, a nema autoritet da zamjeni Džeku, kad je logično da treba biti zamjenjen.
Sumnjam da smo nesto naučili iz ove utakmice, na sljedećoj utakmici će opet biti ista priča.
Dzeko. Raus.
zašto se sve utakmice stalno igraju u islamskom dijelu pih?
Ja ne kupujem vise hljeb kod komsije velikog cetnika MANJE. Kupujte li Vi? Kupujem! Ha. sta kazes bona hranis nam cetnika u mahali Ja bona jok. Jos nesto moja nana kad joj krece autobus sa stanice brze trci ona pravo leti od onog uhljeba u reprezentaciji Dzeke .Dzeko postao ko oni u parlamentu. Nema covjek ucinka.
Sad nije više žuti sad je crni sto bi reko rile
bila je urnebesna reakcija prosineckog i nakon pjanicevog crvenog kartona. drzati ekipu do 80min bez centralnog veznog, drzati 3 napadace u igri, a samo cimirota i besica u sredini. Well played Prosinecki, you played yourself.