Komentari (103)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To si ucio na fakultetu u BG garant. Isprani mozak.
Jedva cekam da napustim BiH i da se nikada vise ne vratim dole!!!!
dobro je da znaju citati instrukcije
A ako želite himnu sa textom i muzikom vidite sa Zosterom da vam ustupe \"Ko je jamio jamio\"
Bolje bi bilo ovim u RS-u da su pjevali Bože pravde al malo izmijenjenu: Bože pravde, ti što ne spase Srpski narod od lopova Dode i njemu sličnih Bože pravde, ne daj im da nam prodaju sve što vrijedi Telecom, Rafinerija..... šta je slijedeće Bože pravde, spasi nas zla koje nas zadesi od prošlih izbora ostavi nam bar nešto i ne daj lopovima da prodaju sve Bože pravde, spasi što se spasiti može i ne daj lopovima da nas još više vuku u bijedu, jer i ovako smo već jadni Bože pravde, daj nam pamet da već jednom progledamo i da ovo pljačkanje u RS-u više ne gledamo!
BOSNAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA http://www.youtube.com/watch?v=fSQRWBmFU-8
oće al Borac Čačak
@Raso hahahaha, kakav kreten zaluđeni! uzas
Tog 5.maja pjevale su se dvije himne Bože Pravde:Jedna u Beogradu,gdje je naša Zvezda uzela kup,i u Banja Luci.Nadajmo se da će uskoro Borac i Zvezda igrati u finalu zajedničkog kupa.
Isto i Turski Cipar kaže samo što nisu nezavisni. Kažu još sad kad je Grčka u problemima nezavisnost je pitanje ne dana nego sata. Oni, vi i braća Grimm.
VENI, VIDI, VIŠĆA!
ja nisam čuo da su je i željini navijači pjevali
.. e nemojte napadati ove iz ER ESA ::) dosta im je njihove muke sto moraju pisati na nasem portalu SARAJEVO X.... HEHEHE
Ma je.be mi se za EU. Vi muslimani samo to gledate, šta će EU reći, pjevate ima Help Baznija, ratujete na CCN-u a kad se vratite kući čeka vas vaših 24% i 10 miliona Srba oko vas. Bolje vam je da budete dobri sa nama... i da nas ne provocirate. RS će biti nezavisna kad OHR ode a vi ovaj put pamet u glavu. Da ne bi bilo opet po pič.ki...
Sad kad ti ne treba vize trebaš otići malo u EU da priupitaš ljude šta misle o PC i BiH. Ako ti je mrsko mogu ti ja reći za koga nisu čuli u životu a za koga ne znaju da nema tekst himne.