Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Husref Musemić.
samo HUSREF MUSEMIC !
Ma samo lakapo...Nigdje vam se ne zuri.....Mrnjau!!!
Ja sam Željovac i sad komentarišite moje mišljenja kako hoćete. Husref Musemić je tvorac najvećih poslijeratnih uspjeha FK Sarajevo, i samo budala ga ne bi angažovala. A ne bi mi bilo mrsko vala ni vidjeti ga na vašoj klupi pa kom opanci kom obojci. Dva najuspješnija trenera na čelu dva najuspješnija kluba.. Eto to je objektivno mišljenje jednog košpicara. Koliko god mi bilo drago podj....ti, nije loše vidjeti dva rivala u vrhu tabele. Izaberite Husrefa da se možemo pošteno takmičiti, ako ni u čemu onda u tome čija glava je veća.
Novi trener Sarajeva je Abdučah Ibrakovic
Ono sto je najbitnije jeste da ce ova najbolja Uprava sigurno pronaci kvalitetnije rjesenje od Dragana, ne sumnjamo u njihovu ljubav prema klubu, po mom ukusu je Kemal daleko ispred svih, a na drugo mjestu Husref, ostale ne bi trebalo ni razmatrati, kakav Baka, kakav Zeka, na Ibrakovica ne smiju ni pomisliti, sve u svemu Upravo vjerujemo Vam! A ovi mali strumfovi sto se javljaju predstavljaju se kao Pitari, lazu, izmisljaju samo pokazuju svoj strah od pozitivnih vibracija u i oko FKS!
E nek su Dini Selimovicu produzili mandat. Pa kako vas nije vise stid stoko maloumna, Taj mali majmun i onaj papak Irfan su najvece zlo naseg kluba. Otjerace oni jos puno trenera a oni ostaju. Mars stoko banditska Dino i Irfane iz Svetinje.
Abdulah Ibraković će biti novi trener jer je završavao transfer malog Radovca u Zenit.Husref traži platu kao Jović oko 4.000 KM.Uprava mu daje 2.500 KM. To i prijašnji dug je što bi rekli kamen spoticanja.
SAMO BLAZ SLISKOVIC ILI ALMIR ZEKA TURKOVIC
dino selimoviću, najuspješniji si posljeratni direktor FKS...otkad si direktor željo uzima svAke godine duplu krunu... pi.ko nesposobna
a sta mislite o Demiru Hoticu,pa da se i vi mozete k.u.r.c.i.t.i. da imate brku
malo u pakas,Kemo i niko vise!!! Mirza ti ga p.... Waltere!!!
Samo Mirza Varesanovic niko drugi
Waltera treba dovesti najbolji strucnjak od svih koji se spominju.Radio je u BiH,u Iranu,Azerbejdzanu,Tadzikistanu,Siriji,sta vise pravi trener za FK"Sarajevo" je Kemal Alispahic!!!
a ti si onaj sto ga dudlas manijacima brao glupsone
na nesreću FK Sarajeva, a i ostalih BiH klubova, glavnu rječ vode ljudi koji veze nemaju sa fudbalom i sporom. pa sam pogled na gospodu na slici govori više od hiljadu rječi
Mi pirati smo najveci levati, jeb* nas ko stigne. Nemamo ni trenera, cim je Zeljo ispred nas odmah otjeramo trenera, sve sami lopovi u klubu, a na tribinama papci. Iz godine u godinu ga dudlamo Amaru i manijacima,koji smo kreteni, i nece biti bolje ni ove godine, a ni dogodine