Hrvatica očarala svjetske medije
2
Upoznajte najseksi trenericu jednog nogometnog kluba
Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije fer kad drzi loptu na grudima ima pomoc
jao noguuuuuuu mmmmmmmmmm
Seljoberu...Princezama ne moze svako prici, niti ih gledati ogoljene, tako ni zeni bosnjakinji sa salom, niti bilo kojoj zeni koja drzi do sebe!Roba koju svako rabi, dira i koristi jeste samo ROBA!!A ti ni robu ne mozes imati, mozda neku otpad!
bosnj0 03.10.2012. u 14:30 dobra p.l.c.k.a kat. oli. cka a ni sr. b. ska mi nije mr. ska dodatak neću bule dlake joj se gule
da je iz bosne i da je ova vijest na nekom normalnom i pismenom portalu i da se ne forsira toliko kroatizacija (i da su babi m u d a...) onda bi ona bila trenerica f u d b a l s k o g kluba
evo vam sve ali kako ste u ovom članku opet spomenili Široki Brijeg? sad nekako vjerujem da ovo čini jedna osoba koja ne voli Široki zbog različitih uspijeha ili mi vi recite razlog... članak je stavljen da se komentira ženska!
Dobra lopta!
ja bih uvijek rado bio rezerva :D
Svaki bi gol s njom proslavio. Potrcao bih joj u zagrljaj, ko Dzeko Lescottu.
ja ga sad meljam medju nogama, velik je ko mjesaja, treba njoj jedan Bosnjo
Ne sam Safete! Ne sam!
ja nista gluplje i nebitnije nisam procitao :D
24 god? Izgleda kao da ima 40, nikad ne bih reko da je mladja
Pojob joj govno ko sarmu
podero bi je ko makadam askonu
SAVRSENO ZENSKO :D
kad mala udje u svlacionicu da čestita na pobjedi ma bude J.E.B.A.N.A ko zečica