Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nemoj Mesa da se zahebajes sa sudbínom ...kako mozes da pomislis da izostavis Vrsaja ili Tinu
Susici* xd
Vratite nam Tinu i Svršajevica
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Avdija je najbolji desni bekan kojem imamo.Hocu rec bek.
svrsajevic, slino susic i izvodjac prekida nikada ni nisu trebali doci do reprezentacije. jednog germanija uvela, jednog amidza, a treceg pritisak navijaca seljackog klubica bravo mesa, vrijeme je i bilo da se pocisti nered
Ne mogu da prokužim da li se šališ. Jer ipak Avdija trči kao lud, trudi se ako ništa, i dao je gol na svjetskom. I zaista da nema Mensura bio bi najbolji desni bek kojeg imamo. Begovic Mujdza bicakcic sunjic kolasinac besic hajrovic(ili visca) pjanic lulic Vrancic Dzeko Ne znam ali mislim da je Hajrovic, ili Ibisevic, ili Besic puno spremniji od bilo kojeg momka iz HNLa, ili turske lige.
60-70% igraca iz repke ne igra redovno u svojim timovima!..ako uskoro ne nadjemo novih, mladih igraca, pasti cemo opet u neki prosjek..
Bravo Mesa!Krajnje je vrijeme,da se Safetovi miljenici odstrane iz reprezentacije!
Ovo je za muštuluka.Safet,Sead,Smoljan i novinarska mašinerija na aparatima.Klixovi evo vec placu.
koji ce ti ibisevic pa ik nije igro ne zna ni on od kad, a kamol jos da je gol dao
Razluti ce se Avidijator terminator
Nek ce on Vedu zvat, to je najbitnije.
Ako je ovo istina, onda je pobjeda zagarantovana!
svrsajevic, slino susic i izvodjac prekida nikada ni nisu trebali doci do reprezentacije. jednog germanija uvela, jednog amidza, a treceg pritisak navijaca seljackog klubica bravo mesa, vrijeme je i bilo da se pocisti nered
Ne treba čekati Mešin spisak ovaj,, klix,, sve zna hahahhahahahah
I Hodzic zasluzuje poziv.
Kada su pustili ozila iz reala, kaze anceloti lose utice na klimu i raspolozenje medju igracima. Stoga uljeze treba izbaciti a plus mislim da neki definitivno nisu za reple.
naprijed meša.....samo meti :)
Vrsajevic: Nedovoljan kvalitet za reprezentaciju iako ga je Neznalica forsirao. Kad smo poslje neznalice dobili pravog strucnjaka, Avdijino mjesto je opravdano dobio kvalitetniji igrac a to je Edin Visca.. sa njim nam je procvjetala desna ofanzivna strana. Susic: Obavezno mora ic iz Hajduka. Bez obzira sto mali stalno dobija flak zbog svog amidze, ima daleko veci potencijal nego sto je grijanje klupe u Hajduku. Genetika je genetika, otac mu je bio bolji fudbaler od amidze Safeta koji se racuna kao nas najbolji fudbaler svih vremena. Stilic: Mora dobit poziv jer nam je labava situacija u vezi Medunjanina koji ne igra u klubu. U sredini moramo imat kvalitetne alternative a jedna od njih je Semir Stilic. Zukanovic: Veliki gubitak za defanzivu ako on nece moc doc zbog povrede. Ibisevic: Nemamo alternativu koja ga moze zamjenit. Sta je sa Zecom, nista se ne cuje za njeg? Medunjanin: Nemamo alternativu za njeg.. Hajrovic: Ima vece kvalitete od svakog kluba u kojem je igrao ali grije klupu
@el-mehdi nepricaj gluposti, Sušić nema tehnike snage ni brzine za išta više od Hajdukove klupe. Tako je bio dobar da u Belgiji nije dobio šansu ni da sjedne na klupu prvog tima. Čuj “najbolji u ekipi sinoć”, pa pola terena nisu prešli u drugom poluvremenu i to zahvaljujući Sušiću dobrim dijelom. Gledaj uzvrat u Splitu pa nam javi kako je Tino igrao, sjedit će na klupi dok utakmica ne bude riješena.
no avdija, no party