Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je Fudin spasilac.. svojevremeno s Fudo slikao s njim i najavljivan je kao spasioc.. eto sad ga Fudo koristi kao oruzije..
Hehehe.. Mislili Robijasi da je Vakufska ubleha dosla da nesto kao spasi.. hehe U ono sto su se uvjerili robijasi, u to ce se uvjeriti i Zenica.. nazalost, sad ce svi da jedu govna 4 godine..
U našem sportu ništa nije normalno! Sa jedne strane, prije par mjeseci, niko se nije želio prihvatiti Čelik. Doš'o Šatorović, pa iz suhe krpe iscijedio i za sebe, ostavio ih u ligi, pa još više zadužio. S druge strane, ne znam više ni ko ima interesa davati pare za naš sport, kad od drugog pretkola evropskih takmičenja, realno ne možemo. Samo se prepiremo Sarajevo - Tuzla - Zenica - Lištica - Mostar - Banjaluka. Jedni su radikalisti, drugi komunisti, treći nacionalisti.
A igra i posjeta u qu*cu
jel ovo onaj sindikalac , yebbo mu Ismet Bajramović ženu u dupence