Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kaze trazili mu pare iz saveza.
Ja zivim u Australiji, evo imam dobrog stolara, našeg porijekla, ali Australac.. Dakle ukratko, zašto pisati o nekome naseg porijekla ko ne zna ni naš jezik, a kamoli da bi igrao za nas.? Isto kao moj stolar.
Ko ne zna naš jezik, ma daaaaj pa to je nemoguće
Da nije bosanaca i hercegovaca okolne zemlje ne bi mogle kvalifikacije proći
Vidimo to po reprezentaciji BiH :))))))))))))))))))))))))))))))))
Bosna prolazi kvalifikacije stalno, ali nikako da se kvalificira na neko takmičenje :)))))))))))))))))))))))
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Haj mene kupite, ja ću uzet samo 1 milion i odma peMzija
Nema niko gori od Bosnjaka,vjerujt mi ljudi...Evo ova porodica iz Doboja,par godina u Sloveniji i odmah je zaboravio svoje porijeklo,nevjerovatno...A turcin recimo moze zivjeti 1000 godina u Njemačkoj al uvijek je turcin
Pametan covjek zivi tamo gdje mu je dobro, samo se budala ponosi linijama na mapi koje su drugi nacrtali, i jos bi te natjerali da krv lijes za iste.
Kao recimo ozil? Ah ne, cekaj?!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Zašto glupi novinari potenciraju "bh porijekla"? Koja korist od toga? Jel igra za BiH? On je Slovenac i do Bosne mu je stalo ko do lanjskog snijega.
On je Hrvat iz Bih sa Slovenskim drzavljanstvom za Bih sigurno ne bi trebao igrati
Ne bi trebao ni za BiH ni za Hrvatsku. Pogotovo sad kad je Hr odsjekla hercegovinu pelješkim mostom :)