Komentari (116)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Crveni nije trebo biti , al svaka cast Modricu :)
Real se nije vidio dok sudija nije poceo igrat za njih. Hvala Ćao
Pozdrav, društvo! Ispričavam se na spamanju. Nudim vam kvalitetne parove sa odličnim informacijama i visokim postotkom prolaznosti. Nisu u pitanju dojave ni slično. Sa takvim stvarima se ne bavim. Ne nudim vam veliku zaradu odmah preko noći ali u roku mjesec dana možete fino zaraditi još jednu ili dvije plaće. Navratite kod mene na blog ako želite znati više. Topli pozdrav i sretno. PARTYBREAKER1X2 . BLOGER . HR
a sta ce za ovu utakmicu.............nema Turcina za sudiju.............
najprljaviji fudbaler ikad je Pepe, pa onda Marselo pa Ramos pa Nani.Čuj zaslužen crveni ti si toliko pristrasan da ne mogu vjerovati.Ja navijam samo za FK Sarajevo tako da mi je svejedno ko je prošao, ali jarane to što ti prićaš niđe veze Poz.
Crno-žuta mašina iz Dortmunda melje sve pred sobom...Götze, Reus, Lewa, Kuba, Gündo...i tako u krug...hopa-cupa hopa-cupa! NUR DER BVB!
Borusija ili Bajern uzimaju ove godine ligu prvaka.
samo da hoce dobiti Juventusa sada da im juve ocita bukvicu vidim i murinjo moli boga samo da ne dobije juventusa boze molim te daj nam real da se igramo:))
opravdan crveni, ibrahimovic je dobio ovakvih 5-6 kartona u karijeri pa se ni sam nije zalio...nije ovo tekvando da se tolerise....real zasluzeno dominira evropom!!!
Ko o cemu k.u.r.v.a. o postenju i scumsi o sudijama!!! Sisajte ga lagano mali djavolcici, j.e.b.a.l.a. vas je vasa curica u kopackama na sred vaseg teatra od g.o.v.a.n.a. Still 5 times red nose!!!!
hahah svi ste vi Pierluigi Colina,cak ste i njega zasjenili iz fotelja-RESPECT za to...A bar 80% vas ima morala i casti da prizna istinu.....Ja ne znam jeste li culi za opasnu igru,i ja koliko pratim fudbal a to je nekih 15 ak godina,svaki start iznad koljena se smatra opasnom igrom,a ovaj start Firauna Nania(kojem ste do juce u Zenici skandiralai povicima majmuna) isao i preko prepona,tj tacnije u stomak...Pitam se sta bi bilo da su kramponi zavrsili na glavi Arbeloe...Ubjedjen sam da vas 90% nije vidijelo start do kraja,i pokret noge nakon starta,tj trzaj i dogurivanje protivnika,na cijem potezu bi mu zavidjeli u veliki TWD borci.I nakon samog starta pokusaj skretanja paznje,nekakvim previjanjem i trazenjem ljekarkse pomoci,koliko jadno i primitivno,i sam svjestan sta ga ceka,odlucio se na ovakvo glumatanje....Po meni crveni cist,nego mozda veca dilema je to sto je olako pokazan crveni tj u ovako vaznoj tekmi za obje ekipa,a ako cemo dublje u analize,onda ni realu nije sviran penal..
@sdfg budi posten pa reci jel trebao biti varane iskljucen u prvoj utakmici
nogom u rebra i nije karton? obo nije tek wan do!
Modricu KRALJU. Vristao sam kuci, i bosnjak sam. Kakve to veze ima :S
Tacno, glupo je raspravljati sta bi bilo. Uglavnom, oba tima su igrali lose, ovakvom igrom Real nece moci do desete titule. Izgleda da sugavi Bayern ima najvece sanse :) pozdrav.
ajd nek bude da nije ono za crveni, samo prekrsaj za zuti.... real izvodi faul, lopta odlazi u korner, ozil izvodi korner, ramos odlicno suta glavom, rafael brani rukom, sudija nista ne svira..... to je penal za real i crveni za rafaela, sve ovo se desavalo nakon izvodjenja faula n arbeloi, dakle i da nije iskljucen nani, trebao je biti rafael uz penal za real, sto bi u konacnici nacilo istu stvar..... a vidjelo se brate da real kad je zabio drugi gol nije vise htio napadat, nego su non salantno igrali, a mogli su onakvom mancesteru sa igracem manje zabit jos bar 2 gola, al namjerno nisu htjeli 100 posto.....
ako je nani dobio crveni za opasnu igru trebao je i diego lopez dobiti crveni kada je udario vidica u glavu