Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za ovog brazilskog cigana samo mrtvi idiot moze dati 400 miliona
Evo mi dajemo El Baketa u zamjenu za Neymara ali uz Vasu doplatu.
@SalvadorDali Ma mijenja covjek pola tima. Sam igra...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Joj kako bi Murinjo od njega napravio dobrog beka sa svojom defanzivnom taktikom :)
Za 5 godina milijarda za igraca. Pranje para ocigledno
Ahahah 400 ti majki potpalim nemoze Manchesteru jos 5 ovakvih đikana pomoći.. lik nije normalan haha
Ne volim Man Utd ali sam kao ljubitelj fudbala uživao gledajući ih kad su igrali braća Neville, Butt, Beckham, Giggs i ostali. Puno manje para je bilo u opticaju ali su osvajili puno više trofeja. Izgleda da je nepisano pravilo da se velikim parama za kupovinu igrača i njihovim enormnim platama ne mogu kupiti trofeji i uspjesi.
.......i kad ga kupe Klop ce ih unistiti sa daleko manje para isto kao st je uradio i MC hahahahahahah
SALAH 1 MILIJARDA EURA
gluposti
Treba unitedu pojačanja... prvo trener pa onda ostali...
neymar 400M, kane najmanj 120...umtiti 60-ak...skoro 600m, pa united bi morao stadion prodati da nadoknadi ove transfere
Sine, Man U je najbogatiji klub na svijetu koji nema nikakvih dugova, za razliku od Barse i Reala koji imaju 400-500 mil duga prema drzavi Spaniji, ako nisi znao. Nije frka Junajtedu potrositi ni 900m+ u ljetnom prelaznom roku, pritom da nemaju opstrukcije pitanja finansijskog fer pleja. Mada licno mislim da ne postoji igrac na svijetu koji je vrijedan ovih novaca.
Jao uslova, nebi da ce 6 narednih godina osvajati ligu prvaka, ligu i kupove 😂😂
Što se Neymara tiče, samo što dalje od "mog" Reala. Baš ga ne bih volio vidjeti u Realu, prije bi da dođu npr. Kane, Thiago Alcantaca ili recimo Dybala.
Alcantara***
Fujjj, Nas dijamant je bolji 100x. Pajel..poooyyy
u sustini lik konta da je najbolji na svijetu i da moze da prica sta hoce i trazi sta hoce. podsjeca me na nekog "babinog" sina koji ima sta mu srce pozeli a opet zivi ne sretno i nezadovoljann je zivotom i ne zna sta bi od sebe pa samo izmislja!!
nije united ekipa koja ce dati te pare ne laprdajte...
Navijac sam Uniteda ali ne bi se slozio sa tvojom tvrdnjom NAZALOST. United koji je vodio Fergi ne bi dao pare al United poslije njeg je potrosio 5 Neymara koliko su kupovali. I jos samo usput da kazem da Ne bi volio da ga dovedu jednostavno je cigancic od igrača. I sta bi jos volio a to je da ode Murinjo i da pocnu igrati futbal ej izgubis od Wesbroma pa Boze dragi
Fuj kerovi unistili ste fudbal propalo dabogda