Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nemaju stopera cestitog , a redaju ofanzivce gdje imaju pristojnih opcija. Ovo je ubjedljivo najgora transfer politika zadnjih godina
Smalling bolji od svih panjeva u odbrani...
Soleskaj je dobar trener, vidi se da zna sta radi, samo mu treba vremena. Ferguzonu su dali sedam godina prije nego je osvojio nesto. Imamo najbolkeg gomana, i Makvijer je najbolji defanzivac, a Rasford je najbolji napadac u Prmiera Ligi, samo treba strpljenja.
čuj starac kavani! pa nije on IBRA, halooooo!!
manu je puko ko kokica. nikako da skontaju da im je trener malo veća taraba,... čime je solskjer zaslužio tako blagi tretman?!?! luta ko izgubljen u šumi... blage veze nema, ne bi ga uzeti trebalo ni u sarajevo. btw. alen haliloivić je slobodan igrač nakon što je promijenio OSAM KLUBOVA! VELIKI JE NAVIJAČ SARAJEVA, sad ili nikad! nema odštete.
Ferguson je samo njima znao recept,nece sd takav vusd ponovit ,mozda gigs da bi napravio nesto ?
@mikado ...a recept je bio potplati sudije da te guraju na svakoj utakmici...plus sto u to doba nisu imali nikakve konkurencije osim Arsenala...Liverpool bio nikakav,Chelsea i Tottenham jos gori,a City bez Arapa bio u drugoj ligi...kud ces dalje kada je Newcastle tih sezona bio redovan u LP hahahahah...
Anćeloti za trenera
Hoće Cavani igrati štopera? Jer to im treba sad. Mora neko panja od Maguirea zamijeniti.
@Deutschland ...a sta ce sa njim?...mislis da ce ovi koji su istresli 80 miliona za njega dozvoliti da lik sjedi na klupi hahahahaha...a da ga prodaju,nemaju kome...za njega trenutno mogu uzeti 10 miliona mozda,mada sumnjam da bi neko i to dao za njega s obzirom kako igra.
samo jako... MANUTD4EVER
ma mogu dovesti i mesija i ronalada kad su tarabe ko i mancester siti
njima ni messi ne moze pomoc
Super. Sad necemo gubiti 6-1, nego samo 4-1... 🙄🤔