Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Po 20 minuta svaku utakmicu....taman....bolji je od vecine 20-godisnjaka
iskustvo ! KRALJ !
Pa nije sve u godinama i trenutnoj formi,covjek je legenda i ikona tog istog kluba,pa sto mu ne bi bilo ponudjeno ako nista da sjedi na klupi a on nije ko doticni u komentaru prije napustao i vracao u klub.
Sine... Pojeftinuli su ti lijekovi bgmi...
Sada tek vidim kako se mali torpedo ugleda na veliki united. Vracaju mlade talente u usponu,Skoro,Repuh,Ihtijarevic nagovaraju i turkovica...... Komitet im ne moze nista.. Naprijed Torpedo !!!
ne zna se ko je stari ili on ili ferguson
pravi dom penzionera
PRNO SI K,,URCU ZA USII
J.e.b.a.t cu ja majku upravi Juventusa ako ne urade ovako isto sa Del Pierom !!!! Man Utd - Respect ! Oni dokazuju da su institucija sami za sebe, a ne kao \"kraljevski\" Real sto su uradili sa Raulom, najvecu legendu u historiji postojanja bukvalno otjeraju..Gmazovi !
Pa ko ne bi volio ovakvog poslodavca.