Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bravo Zmajevi i svaka cast na ovakvoj odluci...organizatoru to ne znaci mnogo dok unesrećenima ce znaciti puno
@vlado.eight na dva nacina ce ova utakmica znaciti 1.) novac od ulaznica ide direktno u pomoc onim pogodjenim 2.) pa nije samo fizicko zdravlje vazno. Vazno je i mentalno. Nek se malo narod opusti.
Utakmicu će moći pratiti isključivo oni koji nisu nastradali. A oni kojima su kuće potopljene, srušene, oni koji su trenutno izbjegli i žive u školskim dvoranama ni ne znaju za utakmicu a i da znaju sumnjam da im išta znači. Kuća ti srušena, zemlja pomjerena i nije više pogodna za gradnju. Izgubio si sve, nemaš više ništa osim golog života i da ti moral digne pimplanje milionera...? Ko je ovdje kud? Pa vi pucajte minuse!
Bez obzira na cijene karata ipak će sve biti rasprodano u rekordnom roku,ipak ne dolaze zmajevi svaki dan a i povod je lijep
Cijene trebaju biti bar 10-ak maraka, da se skupi bar nešto novca za te nesretne ljude. Da sam blizu i ja bih došao. Ali ja ću svoje odraditi iz Banjaluke.
Ako ti je ovo lijep povod, zaista trebas na promatranje.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Pitanje je samo, kojem lopovu ce te pare pasti u ruku? Nadam se da makar jedan dio stigne tamo gdje je najpotrebnije. Bez obzira na entitet, religiju, "nacionalnost" ili koju P.M.
Neka se igra, i treba igrati, zivot ide dalje kao I rijeke koje su nanijele stetu. Ono sto je mozda bitnije ili vaznije, kuda sa novcem, odnosno kome uplatiti. Posto se radi o DRZAVNOJ REPREZENTACIJI moje Mona sljenje je da novac se uplati Crvenom krstu/krizu BiH kojega plasim se mi nemamo!?!
Hej raja, hocel biti mozda tv prijenos ove tekmi ili ?
ja mislim Hayat, alfa tv ili slon tv. poz
Karte su 20 km i 10 km x 6700 pustenih karti
Karte tu hihihihi
Kakva sebičnost igrača i saveza, umjesto da doniraju novac ako već hoće pomoć, oni će šutat loptu za ugržene a građani će platit kartu tj. donirat novac ugroženim. Savez i igrači NULA !
http://www.youtube.com/watch?v=WAFS90RwnkI policajac iz doboja,hvala federaciji a dodik i krizni stab = 0
I dobičeš gomilu minusa od onih koji nisu ništa izgubili a koji misle da je ovo dokaz dobrote naših naganjača lopte. Pravi heroji trenutno na nasipima i na klizištima pomažu unesrećenim ljudima.
Bjedo, onaj uhljup potpisao se na patici koja će se prodavati za djecu Srebrenice i misli da je nešta uradio, a vi ga hvalite. Nisu Zmajevi odlučili da je humanitarna utakmica, već NS BiH. Što se jade ne ugledaju na gospodina Djokovića koji je dao svu zaradu iz Rima, a šta su oni dali. Nadam se da će se i njima trebati hedija sakupljati.
Koja je cijena ulaznica i gdje se mogu kupiti ?
KOLAMAŠINO NEMOJ IH PUNO GAZITI, IMAJU I ONI MAJKU
--------------------Fejzic------------------------ --vrsajevic--vranjes-sunjic--zahirovic --------------kvrzic----tino sven---------- -----vrsajevic----hadzic---------ibisevic ----------------spahic----ibricic-----------
Šta je ovo? Vršajević probija i na beku i na krilu? Igramo sa 12 igrača :)
vrsajevic je poluspic
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
To u prevodu znaci da ce se zaj..... kao i do sada i nece se ozbiljno pripremati.
Podred karti za tekmu volonteri crvenog krsta trebaju postaviti štandove gdje navijači mogu donirati koju marku za ugrožene naravno za svaku donaciju dati neku priznanicu. Nek se za te pare kupi brašna ili ulja uhar je
Jedina svetla tacka u ovim danima! :(
Zar nije mogo savez poslat poziv nekoj jacoj reprezentaciji da odigraju tekmu na Kosevu pocetkom juna skupilo bi se dobre love a sta ce se skupit molima vas protiv Zvijzede i nece sirotinja iz gradacca doci na utakmicu
eto s kim prijateljske igramo i onda kad nas nigerija izbusi bice ko je kriv
jebi ga jarane da su zovnuli neku jaku reprezentaciju da odigraju na Kosevu u humanitarne svrhe skupili bi doru lovu haj iskreno reci kolko se ovde moze skupit ko ce docida ih gleda