Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nadajmo se da će Zmajevi vratiti staru slavu s novim selektorom!
Berlinska filharmonija mijenja dirigente sasvim lahko ali ne i glazbenike. Vama ni Morinjo nemere pomoći.
šta je ova pederčina andi postao i bosnomrzitelj..
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Nek ste napisali datum utakmice... i to... ipak "tri dana nakon debija novog selektora" je legitiman datum. A levata...
"Najjeftinija ulaznica za martovski meč u Beču bit će ona koja će vrijediti samo za djecu uzrasta od osam do 14 godina. " Hahahaha pa vi pola informacija niste do kraja prenjeli... napisali da će najjeftinija biti za djecu a najskuplja 40€ hahahahahaha kakvi levati.
A jesi kontao da si ispao pametan, ono ja prozivam a nisam pročitao do kraja? Nakon 2 i pol sata dodali tu rečenicu. SMIJEH I TUGA. I ti i oni.
predzadnji na tabeli, bez selektora, sanse nam skoro nikakve, a ovdje ce ipak neki doci da slave reprezentaciju u ovoj **benoj prijateljskoj utakmici. ma dajte ovo treba bojkotovat da ne bude ni 100 nasih a ne 10000
zakoni ulice ili početak revolucije
40 ojra, bas jeftino za pornic, ima da ga Aaaaustrija popusi.
mislis...?:))
Kolko je da vas ne gledam?
Jašta ću da nekom punim đepove na gledanju užasa od fudbala.
BIH je pala kad su svi nakon Hajrovica poceli dolaziti u nju. Bilo je svaki dan po jedan.
Ako nece Vaha, ja bih dao tu poziciju Barbarezu ili Felixu Magathu. Barbarez moze biti cisti pogodak kao sto je bio Slaven Bilic sa Hrvatskom. Magath bi bio predobar ako pristane kad se sabere njegovo iskustvo i znanje, ali to je veliko AKO. Sve ostalo je ubleha osim ako Meho Kodro ranije zavrsi dominaciju sa FKS i vrati se gdje mu je mjesto. :D
Kakav ba magat vise neseri ***te magath pricas kod je Gouardiloa ili Mourinho. popusio odkaza u drugoje engleskoj ligi neskoro.
Pa i Mourinho je popusio otkaz sa Real Madridom, i to kad je ubjedljivo imao najbolji sastav. Pa sta? Covjek se opet vratio u svemir i sad vlada Engleskom. A taj Magath ti je osvojio Njemacko prvenstvo sa Wolfsburgom, ne Bajernom ili Dortmundom, nego Wolfsburgom. I covjek je jos otkrio mnogo igraca za nasu drzavu. On bi bio najbolje rjesenje nakon Vahe.
ovu utakmicu cemo izgubiti sa 2 ili 3 gola razlike.. zivi bili pa vidjeli
I kada pobjeduje I kada gubi Reprezentacija se uvijek voli.
samo vaha,moranekako pristati..........
Vama ni Morinjo ne može pomoć.