Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i mi cemo gledat preko rtrs ili hrt 2 ako nam se smiluju.
Ma ima stream mozes gledat i 2 utakcime odjednom jebes tv.
@ dntcare Instaliraš bolan sebi smart iptv aplikaciju na računar ili komp i nabaciš im m3u listu i nema problema, imaš sve od arene do sport kluba
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Seru Rusi, ali brate seru i Ukrajinci. Mislim naravno na politicku vrhusku, obican narod nema nista s tim. Ok, oni vama uzeli Krim, ali su vam prije toga dali Krim. Nakon drugog svjetskog rata su vas malo prevaspitavali, ali to nije bilo bez razloga, jer ste skoro plebiscitarno podrzali nacisticku okupaciju, i jos bili vodeci u istrebljenju jevreja, Rusa, i neistomisljenika. bara-bara.
TREBALO JE BOJKOVATI SP U RUSIJI ZBOG ADRESIJE RUSA I ZAUZIMANJA KRIMA . VOLIM NOGOMET ALI NECU NI JEDNU UTAKMICU U AGRESORKOJ ZEMLJI
BHRT sa nestrpljenjem ocekuje SP da moze opet da ucjenjuje narod.Proslo EP su im dali iz milosti a ovo SP me ne bi cudilo da ga uopste i budu prikazivali,jer sumnjam da ce moci platiti tv prava.
Ukrajinci luđi od ovih sa RTRS-a. ☺
mogu li proći satelitske antene
zivio stream :)
A jesu ih zayebali, uzmi satelitsku ili instaliraj SMART IPTV ili KODI i imaš TV programe cijele planete, prošla su ta vremena kada se ovisilo o zemaljskim tv postajama, zahvaljujući internetu
steta je neopisivo glupa.
Vi ce te ga na Mojoj Gledat
lshunter.net .....i gledajte do mile volje.....
Sve radi krim-a a krim ukrajinski tako je kad vlada veća sila NATO je zajedno trebao pokazat mišiće Staljinovoj barbarskoj državi.
Sad je status quo u Ukrajini što se tiče vojnih djelovanja. Mogao bi netko biti bezobrazan pa zakuhati ponovo, čisto da malo napakoste susjedu Rusiji. Nezgodno je održavati neki događaj a u susjedstvu bjesni rat. Veliki su novci u igri.
@crnarukamustafa Pratim situaciju i dalje kolega. Sve su to sitne provokacije s obje strane. Ali velim, namjerno se može zakuhati iz ovog ili onog razloga baš tokom prvenstva.